Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makarenkaaa1

studia podyplomowe

Polecane posty

Gość makarenkaaa1

Warto robić tego typu studia? Już parę lat temu skonczyłam psychologię, nie pracowałam za długo w zawodzie, potem byłam na macierzyńskim, zaczęłam pracę w innej branży a teraz myślę czy by nie wrócić, tylko czym się zająć? Myślałam żeby może podyplomowo logopedię zrobić, chyba duże zapotrzebowanie jest teraz na to.

Gość Agnieszka_D
Oferta studiów podyplomowych na polskim rynku jest coraz bardziej urozmaicona i każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego i dopasowanego zarówno do swoich potrzeb, jak i zainteresowań. Więcej informacji o studiach podyplomowych można znaleźć tutaj: https://www.studiapodyplomie.pl . To serwis poświęcony tematyce studiów podyplomowych.

Witam! Makarenkaaa1, zachęcam Cię do zapoznania się z ofertą studiów podyplomowych w oddziałach Wyższej Szkoły Bankowej. W naszej ofercie mamy studia na kierunku Logopedia. Więcej informacji znajdziesz na naszej stronie wsb.pl/kandydaci/studia-podyplomowe Dodam, że zapisując się na studia do 10 sierpnia możesz zaoszczędzić dzięki promocji 600 zł: 300 zł dzięki zniżce w czesnym oraz 300 zł dzięki zwolnieniu z opłaty wpisowej. Zapraszam! Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB