Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakonczenie starego tematu i przestroga dla innych mezczyzn kobiet takze

Polecane posty

Gość gość
otoz sprawa zakonczyla sie nastepujaco. Zerwalismy ze soba. Ona zarzekala sie ze mnie kocha, ryczala, wyla, udawala ze nie potrafi ze mna zyc ze mnie kocha ze pragnie slubu, dzieci rodziny, powiedzialem - nic z tego. Trawalo to moze 2-3dni i po prostu zerwalismy ze soba. Ona mowila ze niby nie potrafi bezemnie zyc itd. Okazalo sie ze mniej wiecej jakis czas 2-3tyg przed naszym zerwaniem jeden moj kumpel widzial ja jak lizala sie w parku z jakims kolesiem. Powiedzial mi to dopiero teraz !!!

Gość gość
Teraz gdy w srode zobaczylem ja rozchichotana idaca chodnikiem z innym facetem za raczki. Okazalo sie ze ten facet to ten sam z ktorym lizala sie w parku. Ona jest wyjatkowo perfidna, wszystkie ataki na mnie i to zeby sie z nia ozenil w poprzednim temacie to byl stronniczy atak kobiet podobnych do niej! Ona juz jest w nowym "zwiazku" grala na 2 fronty i po prostu wie ze nie nadaja sie do zadnej rodzi na zadna matke ani zone i szuka naiwnego ktory sie nia obdarzy i zniszczy mu zycie. O ile ja wiem ze nie nadaje sie do takich rzeczy i mowie o tym wprost o tyle ta kobieta wie ze sie nie nadaje maskuje sie gra na emocjach jest wyjatkowo bezwgledna i chce sobie ulozyc zycie czyims kosztem nie grajac fair. Wiec to zakonczenie starego tematu. I kubel zimnej wody do tych co tak krytycznie mnie oceniali

Gość gość
I kubel zimnej wody do tych co tak krytycznie mnie oceniali e tam koleś, byłeś tak załosny ,z e sie pannie nei dziwię, ze robiła ciebie na wszystkie fronty

Gość gość
Ja mówiłam coś innego. No. Chyba tak mi się zdaje. Nie zen się chłopie nigdy.

Gość gość
Nie chciales slubu to poszla do innego. Kazdy by tak zrobil.

Gość gość
haha frajer

Gość gość
A ja się jej nie dziwię, może też nie zachowała się w porządku, ale domyślam się jak się przez ciebie czuła. Wiem, co mówię, bo sama byłam z takim "miłośnikiem wolności". Jesteście jak dla mnie jacyś spaczeni psychicznie.

Gość gość
wg mnie to co robiles to swinstwo

Gość gość
Baby to szma'ty. Z jedej strony chcą ślubu i łżą w żywe oczy o wielkiej miłości, a z drugiej kręcą na boku z kolesiem który dla nich jest kołem zapasowym. Obrzydliwe

Gość gość
Nie kochała Cię . manipulantka i szmata

Gość gość
hehe moj kumpel mial podobnie

Gość gość
raczej biadolisz ze juz nie masz czego ruchPac