Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspólna przyjaciółka,całowanie w usta i te zdanie??

Polecane posty

Gość gość

Do niedawna mieliśmy z mężem wspólna przyjaciółkę. Jak dla mnie ta relacja trochę za daleko poszla. Całowanie w usta na przywitanie ...jak dla mnie nie bardzo na miejscu. Ostatnio ona powiedziała "nie życzę Ci żebyś to kiedykolwiek straciła". Oczywiście oboje twierdzą że są dla siebie niczym rodzeństwo. Sorry ale ja swojego brata w usta nie całuje. Ja sobie wkrecam podobno ale jak dla mnie cos tu jest nie tak

Gość gość
Ja bym powiedziała mężowi że sobie tego nie życzę. Dla mnie przesada

Gość gość
Mowilam. Ale on uważa że to nic takiego. Zwykłe przywitanie

Gość gość
jak masz z tym problem to mu powiedz żeby jej tak nie całował, to nie jest żaden sygnał romansu

Gość gość
Ale to nie tylko to. Ona we wszystkim ma rację, ja nie. Ona go słucha, ja nie.pozatym "nie życzę Ci żebyś go straciła " ????!!! I ciągle mówienie jaki on wspaniały A ja się ciagle czepiam i wysyłanie mi błędów

Gość gość
Szczerze? U mnie też się tak zaczęło. Niestety skończyło się to w łóżku:( to jedyna rzecz jakiej w życiu żałuję.

Gość gość
No to juz pewnie jego usta calowaly jej drugie wargi. Co z wami diewczyny? ! takie sytuacje trzeba gasić jak peta, a nie jeszcze dawac swobode

Gość gość
Nie przesadzaj. Jestem facetem. Ja też całuję moją przyjaciółkę w usta ale to jest tylko jednosekundowe cmoknięcie. To nie ma żadnego związku z namiętnym całowaniem z języczkiem. Inne koleżanki całuję w policzek.

Gość gość
14.28 dokladnie. Oni mogą mieć romans albo przynajmniej Flirtować a przy Tobie zgrywac ,,najlepszych przyjaciół" tylko. Lepiej sprawdź mu telefon ukradkiem, poczytaj o czym z nia pisze, możesz się zdziwic...a telefon to skarbnica wiedzy o facecie, on sam w życiu się nie przyzna ze cos ich łączy, lepiej na własną rękę się tego dowiedz.

Gość gość
Od pewnego momentu telefon ma blokadę takze nie da rady zajrzeć. Hasla nawet na maila zmienione. A jak ktoś dzwoni to przeważnie wychodzi zeby odebrac

Gość gość
Całowanie w usta ? - przecież to niechigieniczne. W ogóle po co te cmokanie w policzek - a tak naprawde w powietrze.

Gość gość
18.16 no to masz prawie jak w banku ze cos ukrywa i raczej chodzi o ta ,,przyjaciółkę". Weź przy nim jego telefon pod pretekstem ze chcesz jakieś stare zdjęcie sobie przerzucić na tel, zacznij przeglądać i obserwuj jego reakcje...