Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 25latka dla 40latka to jeszcze smaczny kąsek czy już stara

Polecane posty

Gość gość

baba?

Gość gość
w sam raz

Gość gość
Haha

Gość gość
Mhm na córkę idealna. Ja mam córkę w takim wieku i 40+ nie wyobrażam sobie żyć z taka gowniarą. Jeździć z takim dzieciakiem do moich rodziców przedstawiać znajomym. Czułbym sie jak jakiś oszołom. Kobieta owsze młodsza, ale nie 20 lat, bo to inne pokolenie i inne poglądy! Dajcie spokój.

Gość gość
Nie nasza wina że zdziadziałeś :)

Gość gość
Nie, nie zdziadzialem- wręcz przeciwnie. Wstyd by mi było gówniarę do rodziny wozić itd. Za duża przepaść w postrzeganiu zycia. Ja jestem dorobiony, a gówniarę trzeba „sponsorować” aż tak bardzo mi sie nie nudzi :D

Gość gość
Taka złośliwość bo żadna by cię nie chciała :D

Gość gość
niektorzy lubia starsze kobiety od siebie. Zdarzaja sie tacy, dla ktorych zbyt duza przepasc pod wzgledem emocjonalnym z mlodsza osoba.

Gość gość
Tu nie o wiek chodzi. Uwazam, ze za młoda. Ci Ty sobie wyobrazasz, ze 40 latkowie szukaja dziewczynki? Poza tym widzialem, jak czasem zaczepialy mnie zapuszczone brzydkie takie, ze nie dziwne, ze nikt nie tknalby ich z rowiesnikow. I wy szukacie zrozumienia u "staruchow"? Kazda normalna w wieku 25 wysmieje takiego dziada, chocby wygladal na 30. Widze, ze desperacja na maxa. Nie uwierze takim mlodym co ode mnie chca. Niech gadaja z rowiesnikami.

Gość gość
25latka to kobieta. Nie dziewczynka. Niech każdy robi co chce. Jeśli się dogadują to super. I 25 nie jest za stara :P

Gość gość
19 to kąsek. 25 to już baba.

Gość gość
Nie wciskaj kitu. Jestes pewnie pasztetem, bo normalna w tym wieku nie spojrzy na 15 lat starszego, chyba, ze do popisania. Ewentualnie jako sponsora.

Gość gość
Mając 25 lat uważałam, że 4 lata starszy to już za dużo. Tak 2 lata więcej to było OK.

Gość gość
Ja mam 24 lata i strasznie kręci mnie taki 43 latek.

Gość gość
15.48 Jaki zazdrosny :D

Gość gość
To sie przekonaj jak Cie bedzie krecil za 15 lat. Nie wierze takim dziewczynkom, predej czy pozniej odwroca sie jak pojawi sie mlodszy. Jeszcze 8 lat roznicy ale nie 15.

Jest ok, ja bym nie kręcił nosem :) A tak na poważnie, jeżeli się dogadują , różnica wieku nie przeszkadza to czemu nie. :)

Gość gość
16.30 A co mnie obchodzi co będzie za 15lat? :D Może umrę za 10? :o Ludzie mają głupi nawyk martwienia się przeszłością która może nie nadejść zamiast cieszyć się życiem. Przykre.

Gość gość
Uważam, że gdy naprawdę kocham faceta starszego o 19 lat to nie będzie mi przeszkadzało, że jest już mniej sprawny fizycznie, częściej niedomaga. Z resztą argument jest z d**y, bo nawet jak znalazłabym sobie kogoś młodszego to za 2, 5, 10 lat może się zdarzyć wypadek, przez który mój młodszy partner będzie rośliną.

Gość gość
Przecietne 30-32 latki brzydzą się takim 40. Magiczna liczba. Mysla, ze to ktos z bebechem piwnym lysy czy ma zakola i starczy smrodek. Ale i niektore 25 ki sa obrzydliwe.

Gość azaleaa
ja majac 26 lat zakochalam sie w 40 latku. nie z desperacji, ani nie zeby byl moim sponsorem, tylko dlatego, ze bardzo mi sie spodobal tak z charakteru, jak i urody. wiek tu nie mial nic do gadania, zreszta myslalam, ze ma mniej. dzis, po prawie 20 latach, jestesmy nadal szczesliwa para i najlepszymi przyjaciolmi :)

Gość gość
azaleaa gratuluję :)

Gość azaleaa
dziekuje :) dodam jeszcze, ze jak facet o siebie dba, a w dbaniu pomaga mu kobieta (przykladem i zacheta), to nie bedzie mial brzucha, chorob i starczego smrodku tylko dlatego, ze osiagnal wiek po 40 ;)

Gość gość
Ale wiekszosc 20 parolatek tam mysli i nigdy nie spotkalaby sie z tak duzo starszym. Wyatarczy wejsc na portal i probowac zagadac chocby do 30-ki.

Gość gość
Jak kobieta się zakocha to nie patrzy na wiek :) ani na nic w sumie.

Gość gość
Kobieta nazywajac kogos czy siebie kąskiem, przedstawia się jako ciało do seksu. Tak, jesli jest zgrabna, moze byc smacznym kąskiem.

Gość gość
Skąd wiesz że pisała o sobie?

Gość gość
Nie wiem, mogla o sobie, mogla nie o sobie, mogl tez to napisac mezczyzna.

Gość gość
A może to ironia była?

Gość gość
Kąsek, zabawka, malenka, kruszynka. Nie wiadomo, czy chodzi o kolezanke czy o parę, ktora mieliby stworzyc. Mnie sie jako kolezenstwo fajnie pisalo z 24 mialem 36 ale nie mielismy zamiaru sie spotkac. Czasem jest, ze chce sue ze mna wymienic kontqktem 25-26 latka, ale jak dowie sie ile mam lat, to znika.