Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Orgazm

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj przeżyłam pierwszy w życiu orgazm. Dzisiaj drugi w pracy. Sama ze sobą :) wcześniej miałam próby masturbacji ale jakoś to nie było to. Mam męża. Uprawiam seks ale nigdy nie było jakiś efektu. Jakieś rady jak to zrobić zeb y przeżyć to z mężem? Madturnujecue się przy swoich facetach?

Gość gość
Ja mam podobny problem. Z mężem jest miło, jest czuły i delikatny ale nigdy nie mam orgazmów. Chyba, że sama ze sobą. Jakieś pół rpku temu wpadłam na pomysł aby masturbować się jego twardym prącie. Pocieram nim o łechtaczkę. DZIAŁA!!! SZCZYTOWAŁAM już nie raz w ten sposób od tamtej pory. Żeby było śmieszniej mąż też potrafi się spuścić nawet bez wgodzenia. Samym pocieraniem. Wypróbuj, warto :)

Gość gość
No ja lubię się pocierać o niego jak leży na plecach. A ty jak robisz? Trzymasz w rece? Lubię placówkę itd ale przy zwykłym stosunku nie ma efektu Wow. Jest przyjemnie no ale nie odlatuję. Myślimy o zakupie wibratora. On wie że trudniej dochodzę starą się i czasem raz na jakiś czas udaje żeby się nie zniechęcił.

Gość gość
Tak, trzymam twarde prącie w ręku i pocieram żołędzią o łechtaczkę. Lubię sobie wyobrażać przy tym różne podniecające rzeczy. O wibratprze wcześniej też rpzmawialiśmy ale trochę się boję, że jak zasmakuję to mąż w seksie przestanie być potrzebny a tego bym nie chciała.

masturbuj się w trakcie seksu z mężem i pokaż mu co i jak ma robić abyś osiągnęła orgazm. Powinien tak cię dotykać i pieścić jak robisz to ty abyś osiągnęła orgazm. Nie ma prostszej recepty

Gość fankasłońca
może być też tak, że pozycje, ułożenie do Twojej budowy nie są dobre. Spróbujcie w samochodzie, fotel pasażera rozłożony, Ty w pozycji klasycznej. Różnica jest taka, że partner ma dobre podparcie stopami, podparcie na siedzisku i podparcie dla rąk, penetracja jest bardzo głęboka. Ja w samochodzie mam mocniejsze doznania, silniejszy orgazm. Może Tobie to się przyda.

Gość gość
Moja żona osiąga orgazm tylko w jednej pozycji. Jest to pozycja na jeźdźca. Ona musi mocno i z dużą częstotliwością pocierać łechtaczką o moje spojenie łonowe. Wpada w taki trans, jakby drgania w trakcie którego bardzo szybko mnie ujeżdża, wręcz wciska mnie w tapczan. To bardzo głośna pozycja. Cały tapczan skacze. To pozycja dla par, które mieszkają same, które nie mają jeszcze dzieci, albo gdy dzieci opuściły już rodzinne pielesze.

Gość gość
Może któraś pni poda maila? Jestem mężczyzna i chciałbym o ty popisać

Gość fankasłońca
popisać o problemach z orgazmem??, sorki, ale ja nie wiem dlaczego możesz taki problem mieć.

Gość gość
Ja znowu uwielbiam palcówki. Odplywam po nich. Ale problem jest taki, że jak zajmuje sie najpierw lechtaczka i mam orgazm to nie mam juz wtedy pochwowego.

Gość Pedalski_Głosik
wow :)