Gość gość Napisano Lipiec 23, 2018 Totalnie nie mam na nic ochoty. Nigdy jakoś nie byłam bardzo energiczna , ale od pewnego czasu to kompletnie się wypaliłam. Zawsze w wakacje cieszyłam się na wyjazd że mogę spakować wizki i uciec od tego wszystkiego. A teraz mam nie długo urlop jadę nad morze , ale szczerze to nie mam na to ochoty. Kiedyś sama dla siebie siedząc w domu potrafiłam się ładnie ubrać , pomalować , a teraz ? Kompletnie nic. Nie chce mi się wychodzić ze znajomymi. ( piją , palą) powiem szczerze nie ciągnie mnie do tego. Kiedy mam wypić to wypije ale nie na pokaz tylko w tedy kiedy mam ochotę. Zawsze byłam uważana za sztywniare , tylko że zawsze wszyscy mogli na mnie liczyć więc ,, akceptowali " mnie. Mam tego dosyć ! Często w towarzystwie czuję sie nieswojo. Wolę posiedzieć w domu. Nie chce oddychać znajomych od sb ale czasami po prostu nie mam ochoty się z nimi spotkać. Wiele razy jak ja ich potrzebowałam to mieli mnie w du..e. Przyznaję jestem leniem. Ale chcę to zmienić. Tylko jak nabrać tego powera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach