Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nina456

Zakończył związek po 4 latach związku

Polecane posty

Hej . Z moim M byłam 4 lata . Od 2 tygodni zaczął mnie olewać, nie obchodziło go , że byłam w szpitalu , że jestem w ciężkim stanie , że nie mogę się denerwować .on robil wszystko zebym byla zdenerwowana. Kilka dni temu zaczął mi mówić , ze mysli o swojej byłej , z którą był niecały miesiąc od razu zanim poznał mnie . Myślał o niej przez całe 4 lata naszego związku . Ona jest calkowitym przeciwienstwem mnie . Ja zawsze mu pomagalam ze wszystkim , a oni tylko ciagle sie wyzywali i klocili ..Kilka dni temu ze mną zerwał i chcial przerwy w kontakcie . Powiedział , że znajomymi nie będziemy , jedynie związek i że napiszę do mnie jak odpocznie , ale żebym sobie nie robiła nadziei ... powiedział , że może to być miesiąc , a nawet pół roku . Gdy spytałam go czy w tym czasie mamy czekać na siebie czy poznawać kogoś innego to powiedział "jak chcesz " proszę pomóżcie mi . Zostawił mnie tego samego dnia co przeszłam załamanie nerwowe przez chorobę . Dodam ,że po tym powiedział , że nie chce juz ze mną być . Co mam zrobić ? Czekać na niego ? Czy zapomnieć ? Ale jak gdy jest tak ciężko ? Kocham go ...

Gość gość
Ale dziad, ja pier...

Gość Egoiści
Eksploduj dowiesz sie jaka jest sytuacja. Moze kolo ma jakis problem. Tego nie mozesz wykluczyc ze to nie zalezy od niego. Moze nie chce cie wykorzystac. Zaufaj sobie a nie pytaj projekty na forum.

Gość gość40stolatkaxxxx
Na forum ...tym szczegolnie nikt rzeczowo nie odpowie a raczej beda cie dobijac...na moje stare 40 letnie oko nie ma takich rozstan znikad...musialas przeoczyc cos...a raczej kogos. Jego tlumaczenie to lipa...raz kiedys mialam sytuacje podobna ...ja 24 lata wtedy a on 35 , tez z dnia na dzien mnie zostawil...niby narzekal wymyslal moja wine i powod , ale to sie kupy i doopy nie trzymalo. pozniej wyszlo ze powodem byla Ewelina, kuzynka jego kolegi ( naszego kolegi notabene ktory bez skrupolow sluzyl kuzynka) ...tamten zwiazek sie wtedy rozpadl, Ewelina go olala, a ja poznalam innego, ojca moich dzieci, tak ze glowa do gory...on byl etapem w twoim zyciu, i juz go nie ma. nie czekaj bo to osoba niestabilna i bez skrupolow , nie warto z takim tracic czasu bo nigdy nie wiesz z czym wyskoczy. czas jest terapia i portal randkowy, ja sie leczylam lazac na randki ( za granica , wiec byly dosc wypasione) powodzenia