Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to implantacja?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Tydzień temu w piątek miałam owulację, w zeszłym tygodniu w środę zauważyłam małe plamy krwi z śluzem w toalecie, w czwartek wieczorem na papierze też była krew, w piątek trochę brązowego śluzu i na tym koniec. Później w niedzielę po stosunku znów miałam brązowy śluz. Co to może oznaczać? Czy to mogła być implantacja. Niecały tydzień po owulacji i tak przez kilka dni?

Gość gość
Na 100% będzie ciąża z tego.

Gość gość
może to być ciąża

Gość gość
Nie bo zbyt wcześnie i zbyt długo to trwa.

Gość gość
Nie bo zbyt wcześnie i zbyt długo to trwa. x czasem zagnieżdżanie rozpoczyna się od 4 dnia po owu

Gość gość
No i co? Ja i tak uważam że to nie ciąża a jakieś zaburzenia hormonalne.

Gość gość
No i co? Ja i tak uważam że to nie ciąża a jakieś zaburzenia hormonalne. x no i nic, tak się zdarza, napisałam tylko

Gość gość
No i co? Ja i tak uważam że to nie ciąża a jakieś zaburzenia hormonalne. x To twoja opinia, ale potwierdzono ją czymś? Miałas tak że jesteś pewna na 100 % ?

Gość gość
Opinie właśnie maja to do siebie że każdy może mieć swoją i wcale nie trzeba ich potwierdzać. Skoro ty uważasz że to implantacja to twoja sprawa i już. Zrobisz test to się dowiesz. Nie ma sensu dalej tego ciągnąć.

Gość gość
Opinie właśnie maja to do siebie że każdy może mieć swoją i wcale nie trzeba ich potwierdzać. Skoro ty uważasz że to implantacja to twoja sprawa i już. Zrobisz test to się dowiesz. Nie ma sensu dalej tego ciągnąć. x Nie jestem autorką tego posta, jedynie pytam czy masz potwierdzone informacje czy tylko piszesz żeby pisać.

Gość gość
A ty masz potwierdzone? Tyle samo warte jest stwierdzenie "Na 100% będzie ciąża z tego." Pisanie na forum jest jak wróżenie z fusów bo to że u jednej osoby takie coś oznaczało ciążę wcale nie znaczy że tak będzie u innej. Ot i tyle to warte.

Gość gość
A ty masz potwierdzone? Tyle samo warte jest stwierdzenie "Na 100% będzie ciąża z tego." Pisanie na forum jest jak wróżenie z fusów bo to że u jednej osoby takie coś oznaczało ciążę wcale nie znaczy że tak będzie u innej. Ot i tyle to warte. x Akurat mam potwierdzone. Jesteś strasznie złośliwa, jak masz w zamiarze naskakiwać na kogoś to może daruj sobie. Aż strach coś napisać, bo tylko kąsanie z każdej strony. Ktoś wstawił wątek, liczy na odpowiedzi nawet i takie jak Twoja ale może w nieco milszej odsłonie.

Gość gość
Tak naprawdę może być wiele przyczyn takich upławów. Ciąża, coś z hormonami, progesteron.

Gość gość
Najlepiej poczekać do dnia miesiączki. Jeżeli będzie spóźniać, to test.

Gość gość
w dniu spodziewanego okresu zrób test

Gość gość
Pozdrawiam "Panią", która hejtuje mnie za ten temat w innym dziale. Lecz się kobieto.

Gość gość
Implantacja nie trwa tak długo ja też uważam że to jakies zaburzenia progesteronu. I tak, miałam obydwa przypadki jeśli pani powyżej ma mnie zamiar zapytać jak poprzedniczkę.

Gość gość
A to ciekawe bo ja miałam przez 4 dni plamienia. Później bóle jak na okres, w dniu okresu test negatywny a za dwa dni pozytywny. Więc nie pisz ze nie trwa tyle bo u każdego to sprawa indywidualna.

Gość gość
22:16 Y vice versa

Gość gość
Niech tak będzie :) pisze jak było u mnie, więc to może tyle trwać.

Gość gość
Autorko ja już tak miałam kilka razy i nie było z tego ciąży

Gość gość
ja miałam tak, spokojnie, później beta pokazała mi 4 tydzień ;)