Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angie27

mieszkanie z teściami

Polecane posty

Gość gość
czyli rodzisz mi się rozstać? Bo innego wyjścia nie widzę. Nawet proponowałam że sama zapłacę za ten cały remont wynajmę ekipę. Ale było że nie bo nie będę brała kredytu bo on to sam zrobi

Skoro Ci nie pasuje taka sytuacja, męczysz się w takim układzie, a Twój facet nie chce na ten temat podjąć nawet dyskusji, to co? Warto się męczyć? Marnować sobie czas? Małżeństwo to nie więzienie.

Gość gość
tylko że my się kochamy. No ale jestem na ostatnich nerwach od pewnego czasu. Nawet z własnymi rodzicami się kłóci a zrobić nie chce nic. Zawsze brak kasy zawsze brak czasu.

Gość gość
W sumie to przed ślubem trzeba było to wszystko ustalić. My z mężem też przed ślubem nie mieliśmy własnego mieszkania, przy czym ustaliliśmy że trochę pomieszkamy u teściowej (mieliśmy 3 pokoje do dyspozycji, ale kuchnia wspólna), pooszczedzamy, weźmiemy kredyt i kupimy mieszkanie- po 5 latach mieliśmy już własne mieszkanie. Jeżeli umowiliscie się, że będziecie mieć górę to musisz mu o tym przypominać. Jak w takich warunkach mielibyście mieć dziecko?

o jej, straszne dylematy, kocham go, ale nie chce tak żyć - co to dramatyczna powieść romantyczna?

Gość gość
przed ślubem podjął tą decyzję z ojcem nie ze mną. Ja wolałabym wynajmować ale on że na swoim. Przypominam mu o tym i on wie wie ale nie ma jak na razie.

Gość gość
bo?

Gość gość
to wyjaśnijcie mi dlaczego? przecież głupim kobietom trzeba wszystko tłumaczyć

Gość gość
czyli umiecie tylko obrażać. ok. a ja bym chciała dowiedzieć się czemu jestem taką idiotką

masz rację - szkoda na to czasu x lata doswiadczen na kafe :-) spojrz - idiotka chce sie dowiedziec czemu jest idiotka? to cos jak podniesc siebie samego za wlosy nad ziemia :-)

oj nie, jestes wspaniala! to swiat jest zly, a los okrutny

Gość gośćzzz
nie rozumiem was Panowie. Autorka podała temat ktoś się wypowiedział a wy się naśmiewacie. A sytuacja jest co najmniej nie ciekawa.

gośćzzz dziś nie jestem Panem :P x czizas, w indiach otwieraja ikea, gro towarow w cenie ponizej 3usd x zawsze szczery: czas na wycieczkę do Indii po nowy regał? :P

Gość gość
to sobie załóżcie swój temat i tam wyśmiewajcie wszystkie idiotki świata a nie zaśmiecajcie innym

zawsze szczery: czas na wycieczkę do Indii po nowy regał? x jesli regal za 3 usd a bilet by kosztowal 5 usd to czemu nie :-)