Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ukryć, że on mi się podoba i coś do niego czuje?

Polecane posty

Gość gość

Odrazu napiszę, że nie mozemy być razem on ma żonę. Nie chce żeby widział, że coś do niego czuję.

Gość gość
wyobraz sobie, jak wali wielkie, cuchnace baki, ze smierdza mu skarpety itp.

Gość gość
Nie wiem co mogę poradzic. Pare dni temu calowalam sie z zonatym kolega z pracy. W pracy prawie nie gadamy. Tzn przed ta sytuacja nie rozmawialismy,nie mielismy powodu, a poza tym ja sie go wstydze. Oniesmielal mnie. Doszlo do imprezy, rozmowy i pocalunku...balam sie powrotu do pracy po czyms takim, ale w pracy jest ok. Nadal nie rozmawiamy ze sobą. Nikt sie nie dowie. Tez powinnas ukrywać,bo jak mu powiesz to będzie tylko gorzej.

Gość gość
Jak ma żonę, to się odkochaj. Nie ruszaj cudzych mężów. On ślubował komu innemu i To nie byłaś Ty.

Gość gość
O to Ty :) I jak poszło?

Gość gość
Ja? Ta od pocalunku to ja. Poszlo dobrze, nie odzywal sie do mnie,nikt nic nie mówił,nie ma plotek, czyli miejmy nadzieję,wszyscy puscili to w niepamięć :)

Gość gość
Wiem. Pisałam z Tobą. No to dobrze

Gość gość
Mam ten sam problem autorko. Moja metoda to dystans, unikanie i udawanie, że mnie nie interesuje. Na dłuższą metę można oszaleć... Szczególnie że muszę go widywać, a on się jeszcze do mnie uśmiecha zupełnie nieświadomy, że mnie tym zabija. Nie ma na to rady. Jak możesz to się odetnij od niego. Jak nie, to udawaj i cierp. Powodzenia.

Gość gość
17:12 Ze mną też tak kobieta robi, a z początku mnie podrywala, wiem że jej sie podobam. Czy ty bylabys w stanie zmienić zdanie np jakbyś go lepiej poznala i okazal się super? Bo ja chce z nią być i bardzo mnie tym rani, też się wycofalem przez to.

Gość gość
A tez masz żonę? Jesli tak to musisz jakos ja zdobyc, jej zaufanie, udowodnić, że zrezygnujesz z zony na rzecz tej nowej kobiety.

Gość gość
Ja nie mam nikogo, podobno ona ma, ale tego też na 100% nie wiem, tak twierdzi.

Gość gość
To Ty pisałaś ze po pijaku zadzwonilas do szefa? Zapomnialam napisac,niezly hardcore, ale fajnie że Ci sie upieklo i dobrze na tym wyszlas. Ja sie obawialam,ze prezes firmy wezwie mnie na dywanik za mój wystepek. Na szczęście dzien minal bez takich akcji :)

Gość gość
17:28 Nie wiem. Ja mam męża, on żonę, więc co by to zmieniło? Chciałabym go poznać lepiej, może wtedy by mi przeszło. Albo bym wsiąkła jeszcze bardziej. Ale przecież nie mogę podrywać żonatego faceta, prawda? On też mi nie daje żadnych sygnałów.

Gość gość
Mozesz. Raz sie zyje :) uczucia to wspaniala sprawa, mnie moje zauroczenie zonatym tak mega chwycilo, nagle swiat jest piekny. Zrob rachunek zyskow i strat

Gość gość dumek
Strat i zyskow