Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imie dla syna tesciowa zla

Polecane posty

Gość gość

kazdy ma wlasny gust i inni wola na jedno kopyto a inni cos wyszukanego wybralismy dla syna imie Leonidas (Leo Leoś Leoniś) skradlo nasze serce , liczymy sie z tym ze nie kazdemu sie podoba ale mam wrazenie ze tesciowa jest zla proponuje mi codziennie inne imiona i zebym przemyslala temat ;/ co z nia zrobic ?

Gość gość
Nadać synowi takie imię jakie chcecie.

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem pytania się o zdanie Mamusiow Tatusiów Tesciowych Teściów Itp... Umiesz zrobić dziecko? To nadaj imię. To społeczeństwo jest coraz glupsze.

Gość gość
tak wiemm nadam to imie tak czy siak ale juz nie wiem co mam jej odpowiadac..... juz krzyknelam na nia a ona swoje ;/

Gość gość
Powiedziec, ze zmieniliscie zdanie a pozniej i tak przystac na swoim i zostawic Leonidas albo Leon. Ja mam podobny problem bo kazde imie ktore wymyslam jest krytykowane i odechciewa mi sie nawet rozmawiac na ten temat.

Gość gość
no ona jest specyficzna ;p boje sie ze w szał by wpadła jak bym ja tak ''oszukala'' naweey jej unikam ;p

Gość gość
okropne to imię nie krzywdź dziecka , już lepiej Leon, nie dziwie się teściowej, też możecie zdrabniać Leoniś, Leo

Gość gość
> skradlo nasze serce Tłumaczenie z angielskiego w stylu thank you from the mountain. :-)

Tesciowa nie powinna miec NIC do powiedzenia. Nigdy nie pozwol aby toba rzadzila. A ja bym nadala takie imie jakie chce, jak jest to rzadkie imie to drugie jakies popularne w polsce imie.

Gość gość
Imię tragiczne, nawet nie wiem jak skomentować. Teściowa ma rację