Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kierowców

Polecane posty

Gość gość

Jutro będę jechać z Gdańska do Lublina. Zależy mi na tym żeby minąć stolicę, będę tam w godzinach szczytu i chce uniknąć przejazdu przez nią. Nie wiem którędy lepiej pojechać, przez Siedlce? Czy może Łódź? Nie jechałam ani ta strona ani ta i nie mam pojęcia jak objechać najpiękniejsze Warszawę.

Gość gość
Zdaje mi sie najszybciej autostrada potem Radom. Przeciez przebiega tylko kolo Lodzi.

Gość gość
Gdansk,na Kutno, W Kutnie na Lowicz, w Łowiczu na A2, W Starowiskitkach na Grójec, W Grójcu na Białobrzegi,W Białobrzegach na Kozienice Pulawy Lublin

Gość gość
Dziękuję za odpowoedzi. A wakacje bramki na autostradach są otwarte?

Gość gość
Zasady otwarcia bramek 2018 * Bramki będą otwierane na 30 minut jeśli czas oczekiwania w korku przed bramkami przekroczy 25 minut. * Jeśli korki będą dużo większe, to operator może otworzyć bramki nawet na 45 minut. * Otwarcia bramek można się spodziewać w wakacyjne weekendy: od piątku od 16:00 do niedzieli do 22:00, a także 15 sierpnia. * W przypadku otwarcia bramek kierowcy nie będą musieli uiszczać opłaty. Dodatkowo zdecydowano, że opłata za przejechanie całego odcinka Toruń - Gdańsk będzie wynosiła 30 zł, zamiast 29,90 zł, co ma usprawnić pobieranie opłat.

Gość gość
Czyli z bramkami to loteria. Chyba jednak pojadę na Siedlce, jaka jest ta drogą? Wiecie może?

Gość gość
Wiesz ile sie nameczysz zwyklymi drogami? Doplac te 3 dychy lepiej.

Gość gość
Spiertolone rozplodowe ścierwo him na stopa niech jedzie :)

Gość gość
Czesc. I jak tam, przez jakie miejscowosci jechalas?

Gość gość
Jechalalam przez Pułtusk, Ciechanów, Siedlce. Droga spoko, ani razu nie stałam w korkach, stolica w godzinach szczytu ominieta :)