Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to bylo molestowanie seksualne?

Polecane posty

Gość gość

Czesc, Jestem osoba dorosla, ale z dziecinstwa czasem wraca wspomnienie, obraz. Widze na nim jak ojciec mowi do brata "daj szynki poglaskac", "no daj szyny" (chodzi o posladki i je nie wiem jak to nazwac "głaskał"). Robil to przy nieobecnosci mamy kiedy byla w pracy i odbywalo sie to jak juz spalismy w lozkach. Slysze w wspomnieniu jego glos "mmm szynki". Z racji iz byl to maly dom w pokoju byly dwa lozka. Ja spalem w jednym a ojciec w drugim z bratem. Mnie raczej nie dotykal w posladki albo oby to nie bylo prawda nie pamietam tego. Penetracji, dotykania genitalii, o***tu raczej nie bylo. Powiedzcie mi czy to podchodzi pod molestowanie seksualne? Wspomnienia wracaja co jakis czas i wraz z wiekiem zaczynalem rozumiec ze to mialo "podloze seksualne". Nie powiem, odczuwam bol wewnetrzny jak wspomnienie wraca chociaz to nie ja bylem ofiara. Jak skoncze szkole mam zamiar zakonczyc ten rozdzial, wyrzucic to w najmniejszych szczegolach przy ojcu i matce i powiedziec ze nie chce go juz nigdy widziec na oczy i wyprowadzic sie i nie utrzymywac z nim kontaktu. Patologii w domu nigdy nie bylo. Ale czasem slysze jak matka mowi do ojca "zostaw mnie, daj mi spokoj chce spac!" (ojciec chce wtedy stosunku seks) Kiedys nie rozumialem tego, ale teraz zaczynam rozumiec czy to bylo molestowanie? Na pewno przed "zakonczeniem rozdzialu" bede musial porozmawiac z psychologiem i po tym rozmowa z tym skur*ielem przy obecnosci matki ;). Z ojcem i tak przez cale zycie nie mialem zadnych relacji, tylko czesc i tyle i w sumie ku*wa dobrze po tym jak sobie w pamieci przypomne to. Czekam na szczere odpowiedzi.

Gość gość
Czytam i sama nie wiem czy było to molestowanie , jeśli jednak było ok , rozumiem że możesz za to ojca nienawidzić . Ciekawi mnie co o tej sytuacji mówi brat którego to dotyczyło ? I tak się zastanawiam czy dobrym pomysłem jest obnażenie po tylu latach skłonności ojca przy matce?