Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynajem maszyn gastronomicznych

Polecane posty

Gość gość

Słyszałem że jest taka opcja, że nie trzeba takich maszyn od razu kupować. Wiecie coś na ten temat? Możecie polecić jakąś firmę?

Gość fghijk
Polecamy firmę Roksa www.roksa.pl

Gość gość
Wynajmować z tego co pamiętam pozwala też firma WInterhalter - zmywarki, wyparzarki, systemy zmywania mają. Te wynajmy to w sumie świetne rozwiązanie

Gość gość
Wynająć maszyny gastronomiczne możecie od firmy www.gastro4rent.pl Od nich też możecie wynająć takie rzeczy jak krzesełka, talerze, stoły raz inne wyposażenie, które jest potrzebne przy różnego rodzaju uroczystościach i imprezach.

Gość GrażynaKról
Moim zdaniem lepiej kupić, jest to dużo bardziej opłacalne z kilku powodów. Osobiście kupiłam praktycznie wszystkie urządzenia w https://multigastro.pl/ i jestem zadowolona. Sprzęt sprawuje się bardzo dobrze, nie miałam nigdy żadnej awarii. Przy konieczności wymiany, zawsze sprzęt mogę sprzedać, nie wiem jak jest w przypadku awarii sprzętu jeśli chodzi o wynajem.

Gość gość

Bardzo dobrą firmą, która zajmuje się wynajmowaniem sprzętu gastronomicznego jest www.gastro4rent.pl z Warszawy. Jeżeli potrzebujecie frytkownice, piece, lodówki czy zamrażalki to się z nimi skontaktujcie.