Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo stare dziewice czy którejś udalo sie

Polecane posty

Gość gość

poznać smak seksu przed śmiercią? I czy było to z fajnym facetem, czy z jakimś oblechem na odczepnego? Pyta kobieta. Zacofana pod tym względem kobieta;/

Gość gość
Nie udało się, umrę niespełnionia, co za pech:((((

Gość gość
Co masz na myśli pisząc stara dziewica?

Gość gość
Facetów masz do wyboru i koloru. Z czym problem?

Gość gość
stara = 33 lata ;/ żyłam normalnie, nie wychowywałam się u amiszów ;/ tak mnie dziś naszło, to założyłam temat...

Gość gość
gość dziś Facetów masz do wyboru i koloru. Z czym problem? xxx w Polsce jest moda na wieczne sparowanie sie i slub juz w liceum, najpozniej na studiach, wiec troche potem ciezko.

Gość gość
Faceci chętni na seks są wszędzie. Chyba że liczysz chuj wie na co.

Gość gość
Mi się właśnie wydaje, że liczy na męża za cnotę. Uczciwy układ tylko seks to wielu nawet dojedzie.

Gość gość
Co nie jest złe, 33 to jeszcze nie koniec świata, 35 letnie dziewice znałem. Ale musisz wiedzieć czego chcesz!

Gość gość
gość dziś Aha. Czyli znowu kręcenie beki z dziewic. Odpadam.

Gość gość
Pokaż zdjęcie

Gość gość
Ja bym po prostu chciala poznac mezczyzne, ktory mi sie podoba i przy ktorym sie dobrze czuje. Czy to tak trudno zrozumiec, ze z innymi nie chcialo mi sie seksu? Smutne to jest, wiem. Smutne jest to ze sie nie ma powodzenia, zeby na swojego trafic, bo nikt nie chce,,,

Gość gość
Jak jesteś brzydka to daj facetowi więcej niż inne, teraz nawet ładne dziewczyny polykaja dają sobie tylek prac ogarnij się :)

Gość gość
gość dziś Jak jesteś brzydka to daj facetowi więcej niż inne, teraz nawet ładne dziewczyny polykaja dają sobie tylek prac ogarnij się usmiech.gif O Boze, dobrze ze jestem sama :D

Gość gość
No niestety będziesz bo dzisiaj nawet 18 mają taką ofertę w związku więc z czym do ludzi? Dzisiaj lodzik to oczywistość.

Gość gość
Trudno... Ale temat byl o doswiadczeniach kobiet a nie marzeniach jakiegos faceta.

Gość gość
Jakich marzeniach teraz to standard, moja siostra o tym rozmawia przy obiedzie :D

Gość gość
Też się cieszę że jestem sama, chociaż niejeden ostrzył sobie na mnie zęby

Gość gość
Jak można nie robić loda swojemu facetowi? Nie rozumiem tego. Takiej kobiecie nie podoba się jej własny facet czy co?xD

Gość gość
Ja 25 i narazie sie to utrzyma, ja bym chciala poznac wyjatkowego czlowieka, inaczej nie umiem. Chce kogos kochac i mu ufac zanim mu sie oddam. No nie moge rowniez znalezc takiego, z ktorym bym sie dobrze czula. No nie musi byc to jakis zwiazek na cale zycie, ale moglabym byc z jakims wrazliwym czlowiekiem, ktorego kreci moj umysl poza moim cialem, ktorego obchodze w jakims stopniu i nie ma jakichs roszczen w stylu lod na dzien dobry.. bo od razu widac, w jakims towarzystwie obraca sie ktos taki. Automatycznie czuje obrzydzenie do takich osob. Nie wiem, jak oni w ogole sa w stanie tak uprawiac seks bez uczuc i wykorzystywac inne kobiety jak przedmioty. A kobietom latwiej sie zakochac i pozniej cierpia jak zostana tak potraktowane.

Gość gość
22:35 na wszystko przychodzi pora... wy kobietom nie dajecie czasu sie oswoic, co wy myslicie, ze kazda cnotka niewydymka? Ja z odpowiednim mezczyzna, ktorego pokocham chcialabym sprobowac wszystkiego, a z jakims zawszonym, zapchlonym oblechem z ulicy ktorego kazda obracala i ma do mnie roszczenia - w zyciu. Ja romantyczka i wierze, ze mezczyzna, ktorego pokocham bedzie dla mnie cudowny w kazdym calu i NIC mnie w nim nie bedzie brzydzilo.

Gość gość
Ja stracilam dziewictwo w wieku 28 lat z idealnym dla mnie facetem. Ale wiedziałam, że to ten jedyny właściwie od początku znajomości.. niedlguo nasz ślub :)

Gość gość
gość dziś Nie dziwil sie? nie robil przytykow (glupie pytanie, skoro powiedzialas, ze idealny, no ale moze mu sie cos wymsknelo na poczatku). Naciskal? Chcial loda na dzien dobry? :D

Gość gość
ja w wieku 32 lat z fajnym, niegłupim i wysportowanycm chłopakiem młodszym o kilka lat. Para na stałe nie zostalismy, ale od dobrych 8 lat sie normalnie kumplujemy. Potem miałam jeszcze jeden fajny romans z nieco młodszym, a wreszcie poznałam swojego męża , dwa lata ode mnie starszego.

Gość gość
22:38 ja jestem gejem, mam 22 lata i jeszcze z nikim nie spałem. Gdybym poszedł z kimś do łóżka, pomijając już kwestie intelektualne, na pewno by mnie pociągał, więc nie miałbym oporów, żeby mu obciągnąć. Skoro jesteś heteroseksualną kobietą lub gejem, to chyba powinny Ci się podobać fiuty, więc w czym rzecz? Nie jestem heteroseksualistą, więc nie interesuję się, jak uprawiacie seks, ale mam wrażenie, że kobiety oczekują, że facet zrobi im minetkę, a robią wielką sprawę z tego, że same mają wziąć do buzi, chociaż to jest w zasadzie ta sama sytuacja.

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie dziwil sie? nie robil przytykow (glupie pytanie, skoro powiedzialas, ze idealny, no ale moze mu sie cos wymsknelo na poczatku). Naciskal? Chcial loda na dzien dobry? smiech.gif xxx nie zauważył nawet, o dziewictwie dowiedział się po czasie :D po kilku tygodniach sypiania ze sobą, nie robił żadnych przytyków, zareagowal normalnie Nie naciskal, to ja raczej naciskałam :D sama chcialam iść do łóżka, pragnęłam go i loda też mu sama z siebie zrobiłam, okazało się, że jestem w łózku z nim bardzo hmm otwarta i nawet wyuzdana Jako dziewica myślałam, ze tylko romantyczny seks itd. a w praktyce okazalo się, że lubię na ostro :)

Gość gość
A czy to mozliwe, ze zaczyna sie myslec (chciec) o seksie dopiero po 30?

Gość gość
można, są kobiety które sie rozbudzają dopiero w tym wieku i dopiero wtedy seks sprawia im przyjemność. Nawet Wisłocka tak miałą. Miałą mężą, ale tak nie lubiła seksu z nim, mimo ze sobie radził, zę sprowadziła swoją przyjaciólkę zeby z nią sypial. Razem mieszkali. aAdopiero po 30-ce nagle na nią spadło olśnienie ze seks jej sprawia przyjemność.

Gość gość
to ja 22. 43 nie dziwił się, ja bardziej chciałam skonsumowac znajomość, loda tez ja chciałam zrobić bo miał bardzo fajnego, sporego, estetycznego fiootka, który aż sie prosił zeby go wziąć do ust. Ogólnie za pierwszym razem może byłam trochę spięta i niezręczna, ale od następnego okazało sie ze sobie nieźle radzę , a laskę robie tak, ze każdy z moich facetów do tej pory wspomina ze nikt tak nie umiał

Gość gość
No i wlasnie , ja tez chcialabym poznac mezczyzne, ktory by na mnie tak zadzialal ;/ ze sama bym chciala itd.