Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak 26 letni zarabiający 7.500 zł

Polecane posty

Gość gość

To w porządku zarobek na to aby zacząć poważne życie, kobieta, może w przyszłości dziecko? Co myślicie? Mieszkanie mam po babci, wyremontowane za własne pieniądze, więc o to martwić się nie muszę.

Gość gość
Takiemu to dobrze ja własnej chaty nie bede miec, chociaż zarobki podobne

Gość gość
Pewnie też bym nie miał. Babcia przeprowadziła się do rodziców, a ja przejąłem jej mieszkanie w bloku, trochę szczęście. Ale boję się, że nie dałbym rady utrzymać rodzinny, gdybym takową założył, mam obawy, a więcej juz raczej zarabiać nie będę.

Gość gość
Przecież to dobry hajs, nie masz kredytów

Gość gość
Nie mogę tego pojąć za bardzo jak to jest że jak się kupi mieszkanie na własność w bloku to i tak czynsz trzeba płacić normalne to to nie jest. Jak kupujesz działkę budujesz dom to żadnego haraczu nie płacisz potem nikomu. Jedynie podatek raz w roku parę zł.

Gość gość
No niby hajs nie najgorszy, ale czytam sobie czasem tutaj tematy i bardzo często pojawia się, że facet/mąż za mało zarabia na nic nas nie stać, a czasem te zarobki są podobne do moich i właśnie tego się trochę obawiam, że nie sprostam. a chciałbym juz kogoś mieć, spotykam się nawet z pewną dziewczyną, niby jest fajnie i coś z tego może być, ona rok młodsza, też pracuje, ale raczej za wiele nie zarabia.

Gość gość
Przeciez czynsz sie placi, za scieki, za wode, za wywoz smieci, w domu jednorodzinnym tez nie masz k***a za darmo

Gość gość
gość dziś to są opłaty za media nie czynsz.

Gość gość
Prowo 2/10

Gość gość
Niby dlaczego prowo? :D Nie mogę zarabiać tych pieniędzy i mieć obaw co do utrzymania rodziny? Masz coś z garem.

Gość gość
gość dziś z tej opłaty za czynsz jest remontowany blok w którym jest twoje mieszkanie płacisz i się resztą nie przejmujesz. W własnym domu z własną działką też remonty robisz coś wymieniasz, płacisz za to tak samo jak w bloku ten czynsz tylko z tą różnicą ze musisz zadbać sama o to aby było to zrobione a w bloku zapłacisz i masz wszystko gdzieś kto to będzie remontował. Teraz rozumiesz ?

Gość gość
A ty coś z matematyką.

Gość gość
Provo. Wtym wieku z taką kasą byś był panem życia i śmierci ;-) :-P

Gość gość
Moi znajomi 1600-2500 ślub i dzeci porobili. Pozwalam się spuszczac

Gość gość
Wiadomo że prowo jeszcze ta kropka 7.500 :D dobrze że nie napisał 7.500,00 żałosny koleś

Gość gość
dziś jak masz obawy do założenia rodziny odłóż jak najwięcej pieniędzy do 35 ja tak robię mam już ćwierć miliona

Gość gość
Więcej zarabiasz to odłoż milion inwestując na giełdzie. Albo chociaż pół. Wtedy każda urodzi bez stresu.

Gość gość
Idioci. Ja mieszkam przy granicy z niemcami i dlatego mam takie zarobki, bo pracuje w Niemczech, a do pracy mam niecałe pół godz drogi z domu. Żal dupę ściska i prowokacji się doszukujecie :D

Gość gość
Ja mam 5000 na rękę i 25 lat, dobrze?

Gość gość
A ja w polsce tyle zarabiam, to jestem lepszy, widzisz.

Gość gość
co Wy z tymi zarobkami, przeciez zarobki nie sa dane raz na zawsze. Dzisiaj 7500 , jutro moze 15000 albo wcale. To nie komuna , ze zaczynasz prace i do konca zycia w jednej robocie. Co wiécej w korpo zarabia sie wiecej ale do pewnego momentu bo pozniej kop w tylek i bierze sie mlodego ktorego znowu zyluje sie na maksa. Wiem po swoim przykladzie, bylo naprawde ok ale od wielu miesiadzy kiepsko, z tym ze prowadze dzialalnosc wiec rolercolaster jeszce wiekszy, oprocz tego ze mozna nie zarabiac to i stracic to co sie juz ma!

Gość gość
Moj partner ma 31 lat I zarabia miesiecznie 12,430 pln miesiecznie (no ale w przeliczeniu ;) bo zarabia w euro)