Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aulouirs

Kolega blokuje mnie w social mediach

Polecane posty

Gość Aulouirs

Hej Wam. Na początku stycznia zaczęłam pracę poznalam tak fajnego kolegę, dobrze się dogadywalismy, smialismy i mieliśmy też kontakt poza pracą (Facebook, snapchach itp). Nawet umawialiśmy się na spotkania ale nigdy do nich nie dochodziło. On ma dziewczynę, ja krótko po rozstaniu wiec, zaden romans nie wchodzil w grę. Razem pracowaliśmy, ale ja się zwolniłam. Mieliśmy potem jeszcze trochę kontaktu nawet założył osobne konto żeby się ze mną komunikować i nagle bum najpierw zaczął mnie ignorować na fejsie. Stwierdziłam okej. Potem przestalismy miec kontakt i patrzę ostatnio zablokowal mnie na fb. Kilka dni później wyslal mi snapa a potem zablokowal i na nim. O co chodzi?

Gość gość
ma żonę

Gość gość
Hehe pewnie jego dziewczyna czasem sprawdza mu konto albo chociaż rzuci okiem na jego konwersacje i on nie chce jej podpasc to zrywa z Toba kontakt. On MA DZIEWCZYNE której widać się trzyma wiec wybij go sobie z głowy dla własnego zdrowia psychicznego!

Gość gość
Może zrozumiał że to chore i koncentruje się w końcu 100% na dziewczynie. A może dziewczyna odkryła te potajemne kontakty i zaleciła albo rybki albo akwarium i wybrał swoją rybkę. Dobrze się stało, bo twoje przejęcie tematem wskazuje że coś więcej ci się marzyło.

Gość gość
Wiesz jak on mi mowil że pamięta mnie z technikum a jest 3 Lata starszy albk mówi jaka ty jestes mądra, jedz ze Mną do domu mojej dziewczyny po pracy bo jej klucze a jej nie będzie

Gość gość
Mysle, ze dziewczyna przyłapała go na pisaniu z Tobą i zagroziła odejściem jak nie przestanie pisać. Zapewne tez kazała Cię zablokować i wywalić ze znajomych. Normalne, ja tak kazałam zrobić mojemu chłopakowi.

Gość gość
Zapamiętaj sobie od zajętych z dala!!! Po co się pakujesz w coś tak chorego? On ma dziewczynę koniec kropka!!

Gość gość
Piszesz, ze to tylko kolega a przezywasz jego odrzucenie jakbyś była w nim zakochana. Kobieca próżność czy urażone ego?

Gość gość
Współczuję Ci bardzo wiem jak to jest stracić kolegę który nie wyjaśnia nawet przyczyny zerwania kontaktu...

Gość gość
gość dziś Współczuję Ci bardzo wiem jak to jest stracić kolegę który nie wyjaśnia nawet przyczyny zerwania kontaktu... X Gdyby napisał, ze jego dziewczyna jest zazdrosna i przez wasze pisanie jest miedzy nimi kicha,i nie chce jej denerwować oraz jej stracić dlatego przestaje z toba pisać twoja strata byłaby mniejsza?

Gość gość
Przestań się zadreczac tego kwiatu jest pół światu kochana. Jeżeli nic między wami nie było to zamknij drzwi i idź dalej.

Gość gość
A czemu niby mialby się tlumaczyc jakiejś byle koleżance ? Nie wyobrażasz sobie za dużo ? Ty dla niego jesteś właściwie nikim

Gość gość
Zablokował, bo odkrył, że PISAŁ Z FACETEM, a NIE kobietą.

Gość gość
Zapamiętaj sobie od zajętych z dala!!! Po co się pakujesz w coś tak chorego? On ma dziewczynę koniec kropka!! x co znaczy ''zajęty". Facet póki nie ma ślubu jest formalnie "wolny" :P. Opcje są dwie :P Albo laska wbiła mu na konto i przeczesała wasze konwersacje i sama cie zablokowała :P Albo tak jak wyżej tylko mu postawiła ultimatum, że albo zrywa kontakt z Tobą albo ją traci. Wybrał ją. Wybij sobie go z głowy - nie warto ;)

Gość gość
a skąd wiesz że to on to robi?a może to jego dziewczyna dorwała się do jego telefonu? Kiedyś jakaś dziewczyna mojego brata mnie zablokowała, bo nie wiedziała jak wyglądam i mnie nie znała, a nazwiska mamy różne.

Gość gość
ja obstaję jednak za tym, że to ona ją zablokował na życzenie dziewczyny. Jakby mu zależało na niej (autorce) zdążył by zauważyć, że nie ma jej w kontaktach i jakoś by to odkręcał.

Gość gość
ja obstaję jednak za tym, że to ona ją zablokował na życzenie dziewczyny. x on *

Gość gość
Żałosne z jego strony ze nagle zrywa kontakt ale możliwe że dziewczyna mu zakazala