Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siemie lniane na zaparcia u niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Witam,w jaki sposob podac polrocznemu dziecku siemie lniane na zaparcia?jesli np.chce dodac do deserku to mam je zmielic i takie sypkie dodac czy moze zrobic ten przyslowiowy kisiel i to dodac do deserku? Po jakim czasie siemie pomoze na kupki? Serdecznie dziekuje za wszystkie podpowiedzi:-)

Gość gość
Ja już zmielone kupowałam a robiłam i kisiel i dawałam taki suchy. Tylko u nas to nie pomagało.

Gość gość
Wyczytalam ze najlepiej jest kupic ziarna i przed podaniem dopiero zmielic,bo bardzo szybko traca swoje wartosci a co za tym idzie przestaja dzialac tak jak powinny.Sprobuje bo juz mi rece opadaja,najpierw corcia niechciala wogole zrobic kupki i dopiero z moja pomoca wychodzila ale taka normalna w konsystencji a teraz zrobi co drugi dzien ale ociupinke i do tego strasznie twarda az cala czerwienieje a niestety owoce,kompociki nic nie pomagaja.Mamy syrop duphalac ale nawet go nie podaje bo po nim mam wrazenie ze corcie boli brzuszek a kupki itak niechce zrobic a strasznie wtedy placze.Lekarka twierdzi ze corka ma poprostu taki urok i nic nam nie zaleca a zmienic jej nie jestem w stania bo to jedyna pediatra w mojej okolicy.

Gość gość
Z rana dajesz wodę na czczo?

Gość gość
Tak daje,a oprocz tego przez caly dzien tez bardzo duzo pije zwyklej przegotowanej wody

Gość gość
Nam pomagał słoiczek gerbera suszona śliwka.