Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłam ostatnio, ze tylko Ukraińcy mnie podrywają

Polecane posty

Gość gość
No dobra ale i tak rusek zawsze lepszy od ukry. Ruskiemu może rękę podam Ukraińcowi NIGDY!

Gość gość
Mam 19 lat

Gość gość
A jak cyganich to pewnie na 40 wyglada

Gość Bicu
10:31 to chyba jest jakieś prowo, co to za różnica czy ciemniejsza czy nie, dziewczyna ma być po prostu ładna i zgrabna.No i niepatologiczna itd

Gość gość
10:38 hehehehe :D

Gość gość
dziś Zależy od preferencji. Ja np chcę mieć ładne blond dzieci o niebieskich oczach. A wiadomo, że geny działają tak, że jak zwiążę się z kobietą o ciemnej karnacji, oczach i włosach to jej geny mają większe szanse na przekazanie dzieciom.

Gość gość
Nie, to nie jest prowokacja. Polscy zarówno kobiety jak i mężczyźni wyzywają mnie od brudasów, cyganich, czarnych dziwek, kurw, ciapatych itd Dlatego zdziwiło mnie to, ze Ukraińcy do mnie zagadują. Rasista z Polski nawet dla obywatelstwa nie skusiłby się na „ciapata” bądź „czarnuche”

Gość gość
Różnie z tym bywam. Dużo Cyganek ma dzieci o blond włosach i niebieskimi oczami. Tylko warunek musi być taki, ze ojciec to musi być typowy biały (blond włosy, jasne oczy, niewidoczne brwi, blady)

Gość gość
dziś Oj tam pierdzielisz za przeproszeniem. Wątpię, żeby zupełnie bez powodu cię wyzywali. Całą podstawówkę i liceum chodziłam do klasy z dziewczyną z autentycznie cygańskim pochodzeniem i jakoś nie była szykanowana.

Gość gość
No tak, bo wszyscy mnie znają :-) Polacy często również czepiają się mojego ubioru

Gość gość
Ze mną do klasy chodził mulat i wręcz był lubiany. Wkurza mnie to szufladkowanie Polaków jako skrajnych rasistów.

Gość gość
To czemu nie wrócisz do swojego kraju skoro Ci tutaj tak źle?

Gość Bicu
[10:42 no to z dziwnymi ludźmi się spotykasz na codzień,czy aby nie chodzisz jeszcze do podstawówki? Serio, takie rzeczy to pamiętam z gimbazy- bachory wyzywające każdego kto chociaż trochę odbiega od normy i bynajmniej nie trzeba było mieć innego pochodzenia :o

Gość gość
dziś Cyganie nie mają swojego kraju. To lud typowo koczowniczy. Nie wszystkie narody mają ambicje do organizowania się w państwo, nam Polakom to trudno zrozumieć, bo my wręcz obsesyjnie przez ponad 100 lat walczyliśmy o niepodległość, ale Cyganom z jakiegoś powodu nie zależy na własnej państwowości.

Gość gość
dziś Jak umiesz się wkupić w otoczenie to będziesz szanowany. Jedyny czarny na całą szkołę i jakoś nie był szykanowany, dlaczego? Bo po prostu był towarzyski i kontaktowy, umiał z ludźmi rozmawiać.

Gość Bicu
Sporo moich kolegów, zwyczajnych młodych Polaków się nieraz podniecało "czarnulami" czy opalonymi laskami.Blondynkami jakoś nie.Moze to twój ubiór,może nieprzyjemny wyraz twarzy, a może jesteś po prostu nieatrakcyjna z wyglądu. Moim zdaniem przesadzasz autorko.

Gość gość
a dlaczego ukraincy mieliby nie podrywac? podobasz sie to podrywa, co w tym dziwnego?

Gość gość
Bo Ukraincom się Polki podobają , wiem bo mam kolegę ze wschodniej Ukrainy i mówią że Polki to seksowne blondynki a ukrainki to takie dziecinne brunetki

Gość gość
dziś Pracowałem we Wrocławiu na produkcji telewizorów gdzie pełno Ukraińców pracuje i większość Ukrainek to były blondyny.

Gość lili

Bo Ukraińcy sa odwazniejsi niż Polacy w podrywaniu. Nie czaja się tak. Nie są przesiaknieci Nowa moda czu stylem ze kobieta też powinna podrywać. Oni sa mężczyznami i oni podrywaja nie. Podoba im się laska i nie Czaja się. Nie patrzą nawet ze jest w towarzystwie innych mężczyzn 😉 Nie pierdola się w tańcu po prostu 😉

Gość ona z Katowic
2 godziny temu, Gość lili napisał:

Nie pierdola się w tańcu po prostu

Jaka ty jesteś prymitywna. 

Gość asia

ojej jaka ty biedna podrywaja cie ukraincy ojej ciekwe dlaczego!!!bo tak apiekna jestes!!!oj jaka biedaczka

Gość gosc
Dnia 24.07.2018 o 12:21, Gość gość napisał:

dziś A wiesz dlaczego? Bo rodowici Niemcy ich po prostu nie chcą. Jasne, że Polka by wolała Niemca od Turasa. Raz, że Niemiec dużo bogatszy, dwa, że Niemcy są przystojniejsi od ciapatych, mają europejskie twarze a nie ugofińskie prymitywne gęby, trzy, są znacznie bardziej cywilizowani niż Turasy. No ale mało który Niemiec by chciał Polkę. To samo w Anglii. Polki pieprzą się z ciapatymi i murzynami, bo Anglicy zlewają Polki.

Bzdury opowiadasz, tak się składa, że według statystyk Niemcy i Anglicy najchętniej żenią się z Polkami. Za to żadna zagraniczna kobieta nie chce Polaka, stąd ten ból odwłoka. 😄