Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostalam upokorzona przez teściową i jej dwie siostry

Polecane posty

Gość gość

Urodziłam trzy miesiące temu synka - pierwsze dziecko. Niestety nie czuje się na siłach i nie karmię go piersią. Zresztą mamy 21 wiek, wiadomo, czasy się zmieniają a ja nie chce tez miec piersi do ziemi, jak przysłowiowe uszy jamnika. W weekend pojechaliśmy na imieniny tesciowej i posiedzieliśmy tam parę godzin. Wzieliśmy ze sobą małego i po jakimś czasie mąż psozedł go nakarmić i uspać. No i się zaczęło. Teściowa od razu zaczęła że co to za czasy, że ja nie karmie piersią, że to moje fanabercie a jej siostryoburzyly sie i zaczely wszystkie 3 na mnie krzyczeć zaczęł, teściowa zamkneła drzwi a one zaczely mnie szarpać za piersi ze niby takie wielkie i mleczne i na pewno mam w nich mleko tylko udaje z lenistwa ze nie, rozerwały mi zupełnie bluzke, a cycki bezwstydnie dyndały w te i nazad Wyrwałam się im z płaczem i uciekłam do pokoju. Czuje się zdeprawowana przz nie.

Gość gość
Puknij się w głowę.

Gość gość
Mówiłaś o tym dla męża?

Gość gość
Jezzzzu... mogłaś się przyznac ze masz mleko ale jest za chude ;-)

Gość gość
Powiedzialam mezowi ale on mi powiedzial ze musze to wyjasnic sama z jego ciotkami i matka.

Gość gość
Komuś sie nudzi

Gość gość
Jestes pieprznieta,a tak wogole to napisz w który weekend tam byłaś bo raczej nie ostatni,ponieważ jakiś czas temu był ten sam temat na forum,o teściowej,ciotkach i macaniu twoich piersi