Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a 2 mobile i inne mniejsze sieci

Polecane posty

Gość gość

kochani, chce przenieść się do a2mobile. słyszałam ze dają radę ale chciałabym zasięgnąć waszej opinii. oraz o tych inncyh sieciach jak virgin mobile, może plus play itp tylko interesuje mnie oferta na kartę :)

Gość gość
z a 2 mobile nie korzystam, ale w orange mam numer na kartę i za 30 zł mam no limits i 10 gb internetu, a do tego za przeniesienie numeru mam 100 zł na rozmowy

Gość gość
a2mobile nie znam, ale jestem w MV i płacę 25 ziko za nielimitowane sms/mms połączenia i 15 gb internetu :) wcześniej byłam w play i placiłam 50 zł za nielimitowane sms/mms/ połączenia i internet 10 gb (tu była oferta na abonament)

Gość gość
jak z zasięgiem u nich?

Gość gość
W większych miastach nie ma żadnej różnicy :) na wsiach internet trochę zwalnia, ale jak jestem w domu rodzinnym to normlanie się dodzwonię

Gość gość
Ja ma virgin juz pare lat i sobie chwale. Jade na pakiecie za 19 zl na mies, do virgin i play nielimitowane a do reszty 100min a i tak ich nie wykorzystuje w dobie konunikatorow. chyba 8 gb i tez nie wykorzystuje calego neta, zasieg ok, moze w wioskach troche gorzej ale do zniesienia

Gość Paweł
Dnia 24.07.2018 o 16:04, Gość gość napisał:

kochani, chce przenieść się do a2mobile. słyszałam ze dają radę ale chciałabym zasięgnąć waszej opinii. oraz o tych inncyh sieciach jak virgin mobile, może plus play itp tylko interesuje mnie oferta na kartę 🙂

jestem na kartę od roku u nich, nielimitowane rozmowy są i z dziewczyną można normalnie wieczorem porozmawiać. Za taką cenę naprawdę spoko

Gość Marzenka##

Bardzo dobra sieć, wielowymiarowa oferta usług wraz z dopracowaną technologią nadajników. Jestem z małej miejscowości i jak najbardziej mi się podobra zarówno pod względem ceny jak i pod względem jakości usług. Oczywiście się pojawiają problemy raz na ruski rok, no ale proszę was, co to za życie bez problemów. Zresztą chwilowe niedogodności to nie psują wcale reputacji, bo oni zawsze wychodzą z twarzą. Śmiało oceniam ich na 9,5/10

Gość Marzenka##

Bardzo dobra sieć, wielowymiarowa oferta usług wraz z dopracowaną technologią nadajników. Jestem z małej miejscowości i jak najbardziej mi się podobra zarówno pod względem ceny jak i pod względem jakości usług. Oczywiście się pojawiają problemy raz na ruski rok, no ale proszę was, co to za życie bez problemów. Zresztą chwilowe niedogodności to nie psują wcale reputacji, bo oni zawsze wychodzą z twarzą. Śmiało oceniam ich na 9,5/10

Gość Ramsay

Cała rodzina MVNO jest warta swojej uwagi, seryjnie można się pozytywnie zaskoczyć, a co do A2mobile, to ta sieć ma bardzo fajne bajery, 31 dni jest trwałe konto, ale też transfer nie jest naliczany jak się korzysta z facebooka i messengera, gdy ma się pakiet internetowy. Nigdzie indziej tego nie znalazłem.

Gość Ramsay

Cała rodzina MVNO jest warta swojej uwagi, seryjnie można się pozytywnie zaskoczyć, a co do A2mobile, to ta sieć ma bardzo fajne bajery, 31 dni jest trwałe konto, ale też transfer nie jest naliczany jak się korzysta z facebooka i messengera, gdy ma się pakiet internetowy. Nigdzie indziej tego nie znalazłem.