Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przedwczesny wytrysk

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry, mam problem ze zbyt wczesnym wytryskiem. Mój średni czas podczas stosunku lub masturbacji to 1min, 20-30sec. Beze problemu stosuję metodę start-stop do 10 razy jednak jej efekt po przerwaniu stosunku na około 10 sec. daje możliwośc maks 30 sec penetracji, co jest dosyc irytujace. Do tego jest problem zbyt małego penisa wymiary 13,5 po dociśnięciu linijki do kości łonowej 14,5cm długości, a obwód około 12,5-13cm mierzony na środku niby miesci się w sredniej ale miałem juz 4 partnerki i zawsze jest luzno w sensie ze penis nie wypełnia dobrze pochwy...

Gość gość
Ja mam chyba ten sam problem. Nie mam partnerki, więc masturbuje się. Jak zaczynam trzepac to cieknie z niego po 40 sekundach-1 minucie.

Gość gość
Nie zawsze ćwiczenia pomagaja. Poza tym takie przerywanie stosunku nie jest niczym przyjemnym (przynajmniej dla mnie nie było). Pomaga trochę gumka, jednak nie zawsze i jednak moim zdaniem przyjemniej jest bez niej. U mnie sprawdziły się chusteczki orgasm control. Sa nasaczone takim znieczulaczem. używasz przed stosunkiem, smarujesz nim członka i dziżęki temu masz większą kontrolę. Tylko musisz odczekać jakieś 5 minut.

Gość gość
Wydaje mi się, ze słyszałem o tych chusteczkach, aczkolwiek nie widziałem ich jeszcze w sklepach. Ile mniej więcej można wydłużyć nimi wytrysk?

Gość gość
Bo nie znajdziesz.Zamawia sie je w sklepach w sieci, sam ostatnio upolowałem dużą paczke w całkiem dobrej cenie na allegro. Sam potrafiłem generalnie skończyć w ilka ruchów jak byłem bardzo podniecony, aktualnie moge i kilkanaście minut.

Gość gość
chu\j\o\w\y

Gość gość
Jak partnerka jest luzna to znaczy ze ostro daje z innymi .

Gość gość
mnie pomógł suplement diety ORGASM OFF EXTRA zażywam go regularnie, i teraz jest super dłużej i intensywniej