Gość gość Napisano Lipiec 24, 2018 nie mogę się wysrać jak jesteśmy u wujka i cioci bo wstydzę się co będzie gdy ktoś poczuje jak śmierdząco sram... brzuch mnie boli od wstrzymywania, raz dostałam takiej kolki że myślałam umieram Ludzie co robić jak to przezwyciężyć aby móc się wypróżnić:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2018 ja pyrtolę, ale masz problem. Idziesz się wysrać i wracasz z powrotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2018 ale u nich nie ma wiatraczka w kibelku co by wyciągał te zapachy i co będzie jak ciocia albo wujek wejdzie zaraz po mnie do toalety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2018 Siedzisz pewnie z telefonem w wc i wujka i pytasz na kafe o opinie.to wspaniale miec taka grupe wsparcia Poszukaj w szafkach czy maja domestos i/lub odswiezacz powietrza.domestos zabija wszelkie smrody, ja uzywam, ale moze tez byc jakis wc picker czy wc kaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2018 Ja tak zawsze miałam (nie wiem jak teraz bo od lat nigdzie nie jeżdżę w gości) jak byłam dzieckiem i byłam gdzieś u rodziny czy na kolonii to się nie wypróżnialam w ogóle albo tylko raz na tydzień. Heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2018 to jednak kobiety robią kupe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2018 tak, kobiety robia kupe, a mezczyzni sraja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2018 aa to już rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2018 Robią. Hm wychowałeś się bez matki pewnie skoro nie zauważyłeś. :-[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2018 bo nigdy nic nie czułem a po mnie jak spryskam to i tak czuć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2018 moja dziewczyna robi kupę ale jak po niej wchodzę to mam wrażenie że sra perfumami zamiast śmierdzieć to pachnie. I co wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2018 no właśnie same perfumy czuć po babach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darko2356 0 Napisano Grudzień 19, 2021 Muszla WC jest od tego, by na niej załatwiać swoje potrzeby fizjologiczne. Czasem było tak, że dziewczyny wchodziły do toalety po mnie, gdy zrobiłem tam kupę, więc... Wyluzujcie. By mniej śmierdziało, spłukujcie zaraz, jak się załatwicie. I przed spłukaniem - klapa w dół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach