Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

własna restauracja

Polecane posty

Gość gość

Mam wyposażony już prawie cały lokal, brakuje mi kilku sprzętów takich jak zmywarki i lodówki gastronomiczne. Macie coś sprawdzonego, jakieś namiary na firmy które się tym zajmują?

Gość gość
Zmywarex & Lodówexpol.

Gość gość
mamy www.roksa.pl

Gość gość
My lodówki akurat jeszcze mamy takie normalne bo ejsteśmy w trakcie wymieniania sprzętów ale co do zmywarek to na pewno te od Winterhalter mogę polecić. My je użytkujemy już jakiś czas i są bardzo dobre

Gość gość
Jeżeli interesuję cię ciekawe wyposażenie restauracji w elementy drewniane to warto wejść na stronę tej firmy www.decorest.pl. Ja u nich kupiłam przepiękne drewniane karty do menu, które bardzo przyciągają uwagę.

Gość henryczka

ja też jakiś czas temu zakładałem swoją restaurację, obawiałem się na początku czy wszystko będzie ok, bo wiadomo że to dość duża inwestycja. Większość sprzętu gastronomicznego zamawiałem na  technologies4all.pl mają naprawdę świetny sprzęt dla lokali gastronomicznych. Przede wszystkim bardzo dobra jakość sprzętu nierdzewnego. 

Gość gość

Wszystkim osobom, które rozglądają się za dobrym wyposażeniem do restauracji polecam zapoznać się z ofertą firmy www.belmag.pl Od nich zakupicie meble gastronomiczne oraz okapy gastronomiczne.

Bardzo fajny pomysł. Też od dłuższego czasu zastanawiam się nad otwarciem niewielkiego fast foodu. Jeśli będziesz szukał sprawdzonej firmy dostarczającej opakowania na wynos, możesz skorzystać z oferty www.opakowaniamatpack.pl. Życzę powodzenia.

Gość rafaDDd

Bardzo solidnej jakości meble, w tym nietypowe na indywidualne zamówienie, może wykonać wam Womeb z Gdyni www.womeb.com.pl My jesteśmy w 100% zadowoleni z tego jak nam zaprojektowali i wykonali meble do  naszej restauracji, firma ma utalentowanych pracowników.

Gość gość

Wszystkim osobom, które zdecydowały się na prowadzenie własnej restauracji polecam rozpocząć współpracę z firmą jampol.eu Jest to bardzo dobra hurtownia z suszonymi grzybami, która zaopatruje wiele punktów gastronomicznych.