Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PiS chce wprowadzić danine. Kazdy kto wyemigruje z kraju, sporo zabuli

Polecane posty

Gość gość

Gratulacje PiSdy. Jak ta ustawa przejdzie to wywalamy stąd z mężem pierwszym samolotem, zanim nas to obejmie.

Gość gość
Matka mi Londyn Lipsk i USA załatwiła

Gość gość
Hahahahha

Gość gość
A ciekawe jak będą ściągać ta kasę jak ktoś bezrobotny pi prostu wyjedzie i nie powie gdzie. Pamiętam jak moi koledzy z klasy rocznik 84' uciekali do Londynu przed wojskiem i do kraju nie wracali przez wiele lat bo ich scigna i żyli tak wiele lat.

Gość gość
No I dobrze ze ja wyjechalam w 2008 :)

Gość gość
Nie PiS tylko unia Europejska to wprowadzila i dała czas na ratyfikacje wszystkim krajom do 2019. Jak już chcesz siać zamęt to się chociaz doedukuj dokładnie

Gość gość
To Unia narzuca, a nie PiS ! Ludzie! Ja akurat nie jestem za nikim w polityce ale jak widze jak ludzie z PO nienawidza osob, ktore maja inne zdanie na jakis tenat ale nie na caloksztalt to az nie moge ich pojac.

Gość gość
A ludzie z PIS nie nienawidzą innych? Ja akurat nie jestem za PO, nie ma partii, która mnie przekonuję, nie wiem na kogo nie będę głosować. Ale jest jedna partia na którą nie będę i jest to PIS, bo do nich i ich pomysłów mi najdalej.

Gość gość
"Gratulacje PiSdy. Jak ta ustawa przejdzie to wywalamy stąd z mężem pierwszym samolotem, zanim nas to obejmie. " Hehe... W************e stąd nawet już teraz. Ty i twój mężuś.