Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olxx

Czy to może być przyczyną opóźnionego okresu?

Polecane posty

Gość Olxx

Hej! Moj cykl jest 25 dniowy. Spodziewalam sie wczoraj okresu, zawsze dostaje w punkt nad ranem. Nie wspolzylam z chlopakiem, wiec ciaze wykluczam (tylko petting ale bezpiecznie, nie bylo mozliwosci by sperma czy preejakulat sie dostaly). Jednak w ostatniej fazie cyklu,tj. tydzien przed spodziewaną miesiączką robilam sobie salatki owocowe (arbuz, banan, brzoskwinie,maliny) zjadlam 4 talerze w ciagu 5 dni, do tego wypilam dwie szklanki soku z mandarynek. Czytalam, ze witamina C opoznia okres. Czy ktoras z was tak miala? Pomimo tego iz logicznie myslac to nie moze byc ciaza, to i tak sie tego boję. Dodatkowo, na 3 dni przed miesiączką przezywalam spory stres. Dodam, że mam objawy jak przed okresem-dwa dni wzmozony apetyt w tej ostatniej fazie, pobolewanie brzucha, piersi, wczoraj pojawily sie na twarzy lekkie wypryski, lekko mnie przeczyscilo jak dzien przed, ale dzis okresu tez nie mam. Czy moze ta nagla zmiana pogody tez miala wplyw? Pomocy, bardzo sie boje ze to ciaza gdzies w podswiadomosci :(

Gość gość
Nie jestes w zadnej ciazy, byle co moze wydluzyc cykl nawet upal