Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem typowa kobieta. Chce miec faceta, ktory jest kobieciarzem, i ktory bedzie

Polecane posty

Gość gość

Mnie zdradzal z innymi i oklamywal. Lubie takich tygryskow, bo taki facet to dla mnie wyzwanie z dwoch powodow: pierwszym jest to, ze bede mogla go zmienic w ulozonego statecznego faceta, a emocje przy tym sa gwarantowane. I dwa, ze gdy juz odniose zwyczestwo, to wiem, ze okaze sie lepsza od tamtych zdzir, bo koniec koncem wybral mnie. :)

Sobie możesz pomarzyć:P.Tego typu typki są niereformowalne:P.Nie będzie zdradzał najwyżej jak go umieścisz w klatce albo okastrujesz:P.

Gość gość
słabe prowo prawiku 🖐️

Gość gość
I załapiesz choróbsko jakies i grzyba na piczy jak bedzie inne baby rupotal. Bleeee. Chłop bedzie wsadzał ptaka w ciebie a wcześniej rypal jakas inna pinde i nie umył kutacha

Gość gość
a ja chce miec srubokret z udarem pneumatycznym

Gość gość
bede mogl wytrzaaac w kastoramie bilony z auromatow z kafom

Gość gość
provo nie provo..Ale na takich właśnie najwięcej wylewają żali na kafe. Już nie idzie tego czytać. Pierdy w stylu : on pisze z koleżanką, on ma przyjaciółkę, kiedy on się rozwiedzie. hitem był ostatnio temat jak koleś okłamał laskę, że jego kumpela jest lesbijką a ona i tak broniła misia chociaż każdy jej pisał,że to ściema. oo to chyba ten https://f.kafeteria.pl/temat/f4/wiadomosc-do-niby-przyjaciolki-mojego-chlopaka-p_7238162/5 naiwne debilki

Gość gość
"co pana tak telepie pan juz nie pij tej kawy"