Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co robic 30

Mąż, kochanek i...

Polecane posty

Gość Co robic 30

Mam męża, i kochanka , na dodatek zauroczyłam się w innym, już nie wiem co mam robić, całkowicie się pogubiłam :(

Gość gość
To maj już trzech do gangbangu. Jeden w piz'dę, drugi w du'pę a trzeci do paszczy. ;)

Gość doinformuj się
803

Gość Co robić 30
A daj spokój .... męża kocham ( tak wiem jak to brzmi) , kochanek daje mi mocne wrażenia a ten trzeci ... jest dla mnie taka zagadka ze aż mnie skreca jak o nim pomyśle ...

Gość gość
Masz cos z glowa,bo normalna kobieta nie ma problemu, jezeli kocha tylko meza.

Gość gość
30

Gość gość
Być może i mam coś z głowa , mówię ze sobie nie radzę już ze sobą

Gość gość
Idź autorko do psycholog, bo pod Twym sufitem wisi problem.

Gość gość
Jak to mężowi nie przeszkadza to ok. A jak nic nie wie, to jesteś zwykłą szm....

Gość eVVu
12

Gość gość
Przejdzie ci z czasem tylko zmien otoczenie. Skad wiem? Bo spotkala mnie podobna sytuacja. 15 lat szczesliwego malzenstwa ja stracilam prace i nie wiem czy z zalu czy nudow wdalam sie w romans z facetem zupelnie nie w moim typie. Trwalo to rok, facet czekal zebym zostawila meza i sie do niego wprowadzila, kochal bardzo, plakal wieczorami (ponoc!). Az ktoregos dnia (po tym jak ja sie zaangazowalam uczuciowo) oznajmil ze jedzie na wczasy ze znajoma (w tym samym czasie ja mialam wyjechac na urlop z mezem i corka). Koniec koncow on do dzis jest z ta "znajoma" sa para. Bylo mi ciezko, wmawialam sobie ze to dlatego ze go kocham a prawda byla taka ze moja duma zostala zraniona. Cala sytuacja miala miejsce rok temu. Maz wie o wszystkim, wybaczyl mi a ja zamierzam spedzic reszte mojego zycia wynagradzajac mezowi moja glupote.

Gość Co robić 30
Mąż nic nie wie, kochanek jest wg niego moim dobrym znajomym a o tamtym kompletnie nic nie wie , zastanawiałam się czy by nie powiedzieć mu o tym w którym się zauroczyłam dopuki jeszcze nic się nie wydarzyło, żeby mi to wybił z głowy a kochanka chciałabym zostawić chociaż to ciężkie bo oprócz tego jest moim przyjacielem na którego zawsze i wszędzie mogę liczyć. Ale nie mam na to wszystko siły :( nie wiem jak się zebrać, całkowicie się pogubiłam

Gość gość
0/10

Gość Co robić 30
Żeby było wam łatwiej się połapać ze wszystko o mężu będę pisała-M , o kochanku K a o tym trzecim C

Zwykła prowokacja gôwniary na wakacjach :D Nie wierzę, że kobiety są tak głupie Chociaż w tym miejscu nic mnie już nie zaskoczy Nic i nikt :):classic_cool:

Gość Co robić 30
A wiec jeżeli chodzi o C, to problem jest tego typu ze mam straszna ochotę spróbować z nim być chociaż wiem ze to głupie i w ogole nie ma najmniejszego sensu ale ciągnie mnie do niego okropnie, on nie bardzo chce się angażować bo chyba ma więcej rozumu niż ja i nie podoba mu się to ze mam męża, dlatego dystansuje ale czasem go coś tam poniesie

Gość Co robić 30
Uwierz mi bardzo chciałabym aby to była prowokacja, niestety ja w tym tkwię, wiem co powinnam zrobić ale jakoś nie potrafię , cały czas chodzę strasznie spięta

Gość gość
Nie nadajesz się do życia w rodzinie,lubisz być brana ,szkoda twojego męża.

Gość gość
Znam to uczucie. Zadaj sobie pytanie czy bylabys zdolna zostawic meza dla jednego z nich? Jesli odpowiedz brzmi nie to daj sobie spokoj, niewarte stresu i nerw. Ja nie potrafilam zostawic meza i zaczac zwiazek z tym drugim - mialam gut feeling ze koles nie jest lojalny bo ktoz zostawia zone dla dwu miesiecznej znajomosci... Podejmij decyzje i to szybko bo inaczej zwariujesz eWa

Gość Co robić 30
Mam jakieś okropne pragnienia, chciałabym mieć M i C a z K mogłabym zrezygnować, ale wiem ze tak się nie da :/

Gość Co robić 30
Nie potrafię zostawić męża, kocham go , on daje mi tyle miłości, czułości , dba o mnie , pomaga we wszystkim, zawsze mogę na niego liczyć, oprócz tego mamy 7 letnie dziecko , zostawienie go dla czegos co jest niewiadome jest poprostu głupie a jednak nie potrafię się wyplątać z niczego

Gość gość
Niestety nie mozna... Decyzja aczkolwiek nalezy do ciebie. eWa

Gość gość
Autorko zalisz się czy się chwalisz czytam te twoje wpisy i cos tu jest nie tak.ktos wyżej napisał nie nadajesz się do życia w rodzinie.

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co masz zrobić w tej sytuacji, kogo wybrać, co do Ciebie mąż, co kochanek, co ten inny męzczyzna , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Co robić 30
Wiem ze nie nadaje się do życia rodzinnego, przez wiele lat mi się to udawało i to bardzo dobrze ... teraz zawiodłam na całej linii. Nie wiem właściwie jakiej odpowiedzi oczekuje, chyba chciałam usłyszeć jak bardzo beznadziejna jestem

Gość gość
Sytuacja rozwiaze sie sama w momencie kiedy poinformujesz meza ze masz kochanka wtedy bedziesz juz wiedziec kto jest dla ciebie wazny