Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lyzeczkowanie

Polecane posty

Gość gość

Witam:-[ weszłam na to forum ponieważ szukam porady :-[ w nocy w sobote 21.07 pogotowie zabralo mnie z bolem brzucha i krwawieniami pozniej badanie okazalo sie ze serduszko nie bije, ciaza obumarla :-[ o godz 11 w poludnie dostalam tabletki na poronienie po godz 15stej zaczelam miec silny bol brzucha silne krwawienia ze skrzepami az robilo mi sie slabo niestety trwalo to az do nocy skrzepy dopiero ustapili jednak krwawienie wogole od podania tabletek lekarz nawet do mnie nie zaszedl dostalam basen aby tam sie oczyszczac i wszystko zabierali do zabezpieczenia wkoncu w niedzie ok 11 stej wizyta zostalam zabrana na usg i okazalo sie ze nic sie nie wyczyscilo odrazu kazano mi sie przeprac i zabrano mnie na zabieg lyzeczkowania po zabiegu leciutko krwawilam mialam jeszcze 2 skrzepy i o 17stej wypisano mnie do domu :-[ w domu lekkie plamienia i na tym koniec goraczki nie mam plamien tez nie tylko dzisiaj mija 3 doba a mnie zaczyna bolec podbrzusze. Prosze dziewczyny powiedzcie mi czy to normalne ze nie mam krwawie? Moze to przez to ze dzien przed zabiegiem mialam przez tyle czasu krwawienia i skrzepy? Czy podbrzusze moze bolec ? Do ginekologa mam przyjsc jak bedzie wynik hist- patol .

Gość gość
Ja 2 miesiące temu poronilam krwiak nad płodem też miałam zabieg lyzeczkowania krwawilam tylko jeden dzień po zabiegu i później bolało mnie lekko podbrzusze na wizycie lekarz powiedział że jest wszystko ok.

Gość gość
O dziekuj***ardzo za odpowiedz zaczynalam sie juz martwic :-(

Gość gość
Przykro mi że cię to spotkało... Krwawić nie powinnas dużo po łyżeczkowaniu bo poprostu wszystko ci wyczyścili... Teraz musi ci odrosnąć endometrium. Nie wysilaj się na pczatku po zabiegu żeby . Powodzenia

Gość gość
Po łyzeczkowaniu krwawi sie bardzo malutko, oni czyszczą wszystko co dadzą rade wiec juz nie ma co sie oczyszczać. Czekaj na miesiączkę ok miesiaca o potem do kontroli

Gość gość
Dziekuj***ardzo wlasnie tak sie zmartwilam niedawno mierzylam temperature i mam 37 i bol podbrzusza ale nie taki mocny tylko takie chwilowe skurcze ale do domu wypuscili mnie majac 37.1 a dzwonilam do lekarza to kazal mi wziasc zurawit bo ten bol nasila sie przy oddawaniu moczu :(

Gość gość
Też miałam w maju łyżeczkowanie krwawilam aż do następnej miesiączki która przysZla równo po 4 tygodniach , caly miesiąc krwawilam raz mocniej raz słabiej , w dzień kiedy zaczął.sie okres najpierwialam wielkie skrzepy, podbrzusze tez może boleć

Gość gość
Bardzo wspolczuje ja dopiero trzeci dzien po zabiegu martwie sie tym wszystkim i nie wiem jak to powinno wygladc :-( a stan psychiczny jest calkiem w rozsypce :-(

Gość gość
A w którym tygodniu ciąży miałyście zabieg? U mnie było skończone 10

Gość gość
A dali Ci antybiotyk w szpitalu ? Mi nie dali i nie wiem czy przez to gorzej się nie czułam po , miałam gorączkę , dreszcze itp., w pokoju były jeszcze 2 dziewczyny i dali im antybiotyk do wykupienia , później ginekolog na kontroli dał mi dopiero antybiotyk

Gość gość
U mnie płód miał ponad 9 tygodni jak serduszko nie biło , pierwsza wizyta to była u ginekologa i ciąża była conajmniej miesiąc starsza niż myślałam , miesiąc wcześniej miałam tygodniowe krwawienie

Gość gość
Nie nie dostalam antybiotyku. Po wybudzeniu dostalam kroplowke nic poza tym. Kazali mi brac tabletki przeciwbolowe w razie bolu bo powiedzili ze lekko moze pobolewac podbrzusze :( ja trafilam do szpitala w 11 tygodniu ale serduszko malenstwa przestalo bic w 9 :( a kontrole mam tak jak pisalam po odbiorze wynikow a wynik ma byc za 2 lub 3 tygodnie kazali w tym czasie dzwonic i sie dowiadywac

Gość gość
Ja mialam 5 lipca zabieg. Antybiotyk tez dostalam. Jestem po wizycie kontrolnej z wynikiem histopat, wszystko dobrze na szczescie - Fizycznie. Bo psychicznie jeszcze papka. Wracam do pracy.

Gość gość
13tydz ciąży, lekko plamilam dwa dni. Dół brzucha pobolewał, brałam nospe forte i panadol

Gość gość
Bardzo dobrze rozumiem bol do zniesienia właśnie najgorzej jest psychicznie :( u mnie teraz pojawily sie takie brazowe plamienia i brzuch pobolewa leciutko :( jednak jade jutro zrobic wynik z moczu i zobaczymy :( mam nadzieje ze nie okaze sie ze zle mnie wyczyscili moze rzeczywiscie powinnam dostac ten antybiotyk :( mam w domu ale na wlasna reke nie bede brala :(

Gość gość
Autorko jeśli goraczkujesz to biegiem do szpitala!

Gość gość
Wlasnie temperature mam najwieksza 37 a wypisali mnie jak mialam 37.1 jak dzwonilam do lekarza to powiedzialam ze to nie jest wysoka temperatura narazie nie przekracza 37