Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośc57159

Przemoc błagam o pomoc

Polecane posty

Gość gośc57159

Gdzie zgłosić takie coś i czy są możliwe jakieś konsekwencje tego ? Od małego słucham jaka to jestem nieudolna ,brzydka,gruba,ze każdy się ze mnie wyśmiewa,przez to mam poczucie wartości zerowe,już psychicznie nie daje rady proszę o pomoc

Gość gość
Ile masz lat? Kto stosuje przemoc? Są telefony zaufania,niebieskalinia.pl. Odezwij sie

Gość gośćbbhhhhhhh
Mam 20 lat ,nie uważam ze jestem brzydka ,mam bardzo duże powodzenie ,niejednokrotnie ktoś mi mówił,ze jestem piękna,ale ja mam tamie kompleksy ze w lustro patrzeć nie mogę dodatkowo mam 178 wzrostu i wazę 72 kg on twierdzi,ze gruba jestem jak coś jem mówi,ze nie jedz za dużo ,ze każdy się ze mnie śmieje wiec gdziekolwiek nie pójdę mam takie przeczucie ,nie wiem czy nadaje się to żeby gdzieś z tym iść na końcu mnie wyśmieją dodatkowo nie tylko ja jestem tak dręczona psychicznie tylko tez moja mama

Gość gość
I co we dwie nie dajecie rady jednemu palantowi? Nad czym się zastanawiasz?, dzwoń na niebieską linię, nie zostawią cię bez pomocy. My tutaj to laicy, tam są fachowcy z doświadczeniem w takich sprawach.

Gość gość666666
Wolałabym gdzieś iść u mnie w meiscie aniżeli dzwonić na taka linie,jednakże nie wiem gdzie się zgłosić ,dodatkowo nie pracuje wiec wysłuchuje o moim nieudolnym życiu ,w pracy tez mi nigdy nie szło bo sobie wmawiałam,ze jestem gapa ,a nie wiem jak można powiediec do swojej córki,ze jest k***idlem naprawdę ciężko mi to pojąć

Gość gość
Zaczekaj, jesteś dorosła, może pomyśl jak się wydostać z tego chorego środowiska i zacZąć normalnie żyć? Studiujesz, pracujesz?

Gość gość6666
Nie ds rady,kocham mamę i chciałabym żeby tez miała lekciej w życiu ,dodatkowo jestem w ciazy także przyznać się do tego będzie czymś naprawdę ciężkim mi prosto w twarz nie powie nic,ale mamę będzie gnębił i mnie słownie ,nie mam pojęcia co robić ,a wątpię żeby jakieś konsekwencje poniósł jakbym to gdzieś zgłosiła

Gość gość
Chodzę do szustej klasy podstawówki :(

Gość gość66
Bbb

Gość gość
Żeby gdzieś iść to,najpierw musisz zadzwonić, pokierują cię gdzie masz się udać. W zasadzie to każda gmina ma teraz taki dział jak,, pomoc rodzinie " w różnych sytuacjach. Poszukaj na stronie twojego urzędu gminy. Można też udać się do mopsu, tam też mają,, narzędzia " aby pomóc. Gdzie byś nie poszła to z pewnością stary k***s dostanie kuratora sądowego. Działaj dziewczyno, nie pozwól żeby Ci palant życie niszczyl.

Gość gość6666
Chciałabym wiele napisać,ale nie tu nikt nie jest anonimowy w internecie

Gość gość
Najgorsze jest to,ze po czasie zapominam i przechodzi i tak nic z tym nie zrobię pewnie