Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chodzanie nago i uprawianie sexu przy dzieciakach robiłyście robicicie tak

Polecane posty

Gość gość

Może ja zacznę. Mam córkę 5 lat i synka 2 lata. Nie epatujemy nagoscia ale tez nie chowamy sie. Uczymy ich ze nagosc jest czyms zupelnie normalnym, wiec normalnie jak jest goraco potrafie chodzic nago po mieszkaniu. W weekend mielismy smieszna sytuacje, kiedy maz zaczal sie do mnie dobierac a corka byla w pokoju. Ale nie denerwowala sie ani nic, troche popatrzyla jak sie kochamy i wrocila do zabawy.

Gość gość
ale patole ... może córke do trójkąta wezcie pedofile pieprzone

Gość gość
Mam syna 4 lata. Nie chodzę przy nim nago. Kochamy się w trakcie dnia ale zamykamy drzwi a maly się bawi u siebie w pokoju czy też ogląd a bajkę. Dla mnie to patologia kochać się bez skrępowania przy dziecku o to 5 letnim które już dużo rozumie. Masakra. Pamiętaj ze ktoś to moze zgłosić na policję. I sytuacja autentyczna matka uprawia seks z jakimś fagasem i widzi to jej córka. Opowiedziała ojcu ktoryktóry z nimi nie mieszka i afera kurator itd.

Gość gość
U mnie w domu ani sex ani nagosc to nie tabu ale wy widac zyjecie w sredniowieczu....

Gość gość
patologia!!

Gość gość
Nie chodzi o tematy tabu. Ale świadome uprawianie seksu przy patrzacych dzieciach? Podnieca was widownia? To może zburzyć psychikę dziecka patrzacego się jak rodzice męczą i uprawiają seks. Co takie dziecko może pomyśleć? Że tata robi krzywdę mamie. Do którego roku życia chcecie zeby dziecko patrzyli jak uprawia ue seks? Mieliście ochotę to trzeba było się zamknąć w łazience czy innym pokoju.

Gość gość
Patola Co innego przebrać się przy dziecku bez skrępowania a co innego walić się w biały dzień na oczach 5 latki która kuma dużo rzeczy Paycha by mi siadła gdybym miała przed oczami obraz moich kopulujących rodziców Dzięki Bogu zaoszczędzili mi tego

Gość gość
A później dziecko w przedszkolu będzie pokazywać na zabawkach albo jeszcze lepiej na innym dziecku bo rodzice Tak robią

Gość gość
To prowo,bo trudno uwierzyc,ze sa tacy rodzice.No,nawet rodzice to zle powiedziane,to zwyrodnialcy,ktorzy dziecku skrzywili psychike. Normalni ludzie uprawiaja seks,bez swiadkow. Co z wami ludzie,ze w tak intymnej sferze potrzebujecie jeszcze waszych dzieci. Kuzwa,swiat szaleje,a moze to dopalacze wam mozg zlasowaly...

Gość gość
U mnie w domu to tez nie bylo tabu, rodzice nie zamykali drzwi jak sie kochali, a jak wchodzilam do nich do pokoju i widzialam jak matka kleczy przed ojcem to nie wybiegalam z krzykiem, tylko bralam po to po co przyszlam i wychodzilam. To jest natura ludzka, tego sie nie oszuka, kazde z nas wyglada tak samo :) Mam 21 lat i nie zmieniło mnie to na gorsze :)

Gość gość
Dziecko 2-letnie widzi mnie jak się przebieram lub jak leżę w wannie i wejdzie, ale seks to tylko na drzemce lub jak śpi w nocy i to w innym pokoju.

Gość gość
Już był na kafe ten temat i takich ''wyzwolonych rodziców" było więcej..

Gość gość
To jest przysposobienie do zycia w rodzinie.Wkrotce corka bedzie ciagnac tatusiowi,a synek bedzie robil matce minete.

Gość gość
14.23 ale Ty weszłam bez płukania do rodziców a nie ze rodzice bez skrępowania zaczęli przy tobie uprawiać seks.

Gość gość
a ja mam inne doświadczenia, spałam na łóżku rodziców, oni wrócili z imprezy w nocy (miałam może z 6,7lat) i zaczęli uprawiać seks, ja się rozbudziłam i widziałam to i tak mi źle z tym było, że nie mogłam na nich patrzeć długo

Gość gość
14:34- ja tez tak mialam i przysiegam ze mam o to zal do dzis. Takich rzeczy dziecko nie powinno widziec. A najgorsze jest to ze ja bylam przekonana ze ojciec robi matce krzywde.