Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 22, 2018 dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 22, 2018 Sama nie wiem. Nigdy go nie lubiłam nie wiem skąd to się wzięło, tak po prostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 22, 2018 rozumiem a jakiego lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 22, 2018 Jarosław Kaczyński. https://cutt.ly/ewZ1S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 22, 2018 Pytam poważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 23, 2018 gość Jaki jest w Twoim typie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Sierpień 24, 2018 Chyba nie ma określonego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 27, 2018 A co sadzicie o Sebastianie Rullim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2018 Rulli jest nawet przystojny♡:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Sierpień 27, 2018 TEż sie z tym zgadzam ze jest całkiem całkiem...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiówa3d Napisano Sierpień 28, 2018 Dlaczego nikt nic nie pisze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VilleValogirl_8194 0 Napisano Marzec 24, 2021 Dnia 1.08.2018 o 14:34, Gość katie24 napisał: A daj spokoj marawstala, bez urazy ale ten caly Ville Valo jest po prostu brzydki... A Mnie odrzucają latynosi i tym podobni za To Uwielbiam Villego Valo Gooooooshhhhhhh Coooo Za Woookal Cooo za Oczy Ciałko Tatuaże i Całokształt Mmmmrrrrrruuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach