Gość gość Napisano Lipiec 29, 2018 Fajny;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Lipiec 29, 2018 Dawno to było, ogladalam chyba brazylijska telenowele w której jakis przystojny aktor grał początkującego malarza : ) to taki typ Jezusa, długie ciemne włosy, zarost... Miał delikatne rysy twarzy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2018 A ja niezmiennie od 3 lat podkochuje sie moze w bardziej ciemniejszym niż latino ale nadal wspaniałym Willu Smithcie❤️ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2018 A co powiecie na tych dwoch http://i2.esmas.com/2014/01/27/610852/angelique-boyer-luis-roberto-y-rulli-620x345.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Lipiec 29, 2018 Obaj przystojni....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Lipiec 29, 2018 A moze portugalski (?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Lipiec 29, 2018 Może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2018 gośiówa3d dziś Gosc 13;24 Kto to X Taki jeden Ukrainiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Lipiec 29, 2018 Dziewczyny a co powiecie na tego przystojniaka? https://zapodaj.net/df4076a45c50d.png.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2018 katie24 dziś X Brzydki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Lipiec 29, 2018 gosc 15:58] Chyba żartujesz, on jest brzydki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Lipiec 29, 2018 Oj gosciu nie przesadzaj, nie jest wcale brzydki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Lipiec 29, 2018 W mojej ocenie jest bardzo przystojny, ma zniewalające spojrzenie....;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Lipiec 29, 2018 A Ty co sadzisz marawstala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2018 Chyba żartujesz, on jest brzydki?? X Rozumiem, że Tobie on się podoba i szanuje Twoje zdanie, ale chyba ja mam prawo mieć własne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Lipiec 29, 2018 Spoko, ja Twoje tez. Po prostu sie zdziwiłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Lipiec 29, 2018 Nie w moim typie moze ten z prawej ale słabo twarz widac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2018 https://zapodaj.net/72f9e93a05bd4.png.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Lipiec 29, 2018 Ten z prawej to Sebastian Rulli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Lipiec 29, 2018 wygląda ok. Tego z telenoweli nie pamiętam, ale Nicholas Rogers w serialach tez spoko wygladal : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Lipiec 29, 2018 Dobranoc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Lipiec 29, 2018 :)Rozumiem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Lipiec 30, 2018 Dziewczyny a który latynos ze zdjęć tu zamieszczonych Wam odpowiada/podoba się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwonamiska Napisano Lipiec 30, 2018 Dlaczego latynos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2018 Maluma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Lipiec 30, 2018 No dajecie swoje typy dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Lipiec 31, 2018 Rulli ma powodzenie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Lipiec 31, 2018 Marawstala 14:29 Twój opis pasuje do Rulliego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2018 Sporo jest przystojniakow wśród latynosów:)♡ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Lipiec 31, 2018 gośiówa3d dziś Ten 'mój' miał delikatniejsza urodę, był mniej przypakowany... No chyba miał mniej latek : ) wtedy tez byłam mlodsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach