Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinnnnnnnna

Ciaza

Polecane posty

Gość Ewelinnnnnnnna

Nie moge zajsc w ciaze juz 2 lata. Szukam pomocy i kobiet ktore przeszly przez to samo. Dziekuje.

Gość Danykai
Przeszlam przez to samo, a dzisiaj jestem mamą. Jak wygląda postęp spraw, co zrobiłaś? Histeroskopia była?

Nie załamuj się. Znam wiele par, które wiele lat się starały o dziecko i dzisiaj są szczęśliwymi rodzicami. Jesteście z mężem pod kontrolą specjalisty?

Gość Ewelinnnnnnnna
Nie nie było, nie wiem jak do tego się zabrać. Bylam u jakiegos lekarza u siebie, ale ewidentnie kiepski. Chyba powinnam znalezc nowego….. Szukam lekarza gdziekolwiek - dojadę. Mieszkam w Sosnowcu.

Gość Krakuska218
Z Sosnowca to masz całkiem niedaleko do Krakowa, a ja własnie tu leczyłam się u Ryszarda Jankowskiego. On ma klinike która nazywa sie Femina. Konieczna jest histeroskopia. U mnie to była kluczowa sprawa. Dzieki niej usunelismy zrosty i poprawilismy drożność jajników i dopiero to pomogło mi zajść w ciaze, a staralam sie o dziecko dlugo.

Gość Ewelinnnnnnnna
Bardzo dziekuje. Niestety nie mialam zadnego lekarza z prawdziwego zdarzenia, ktory powaznie potrafilby podejsc do problemu. Chetnie pojade do tego Jankowskiego. Powiesz cos wiecej? Jak terminy? Czy mozna z nim rodzic?

Gość Krakuska218
Przyjmuje prywatnie, a to bardzo kluczowe w przypadku gdy na nfz wszedzie sa kolejki, ktore zwyczajnie przedluzaja sprawe. Zdarzylo mu sie przyjac mnie z dnia na dzien poza kolejka gdy bylo trzeba. Klinika jest na Kostrzewskiego w Krakowie. Powodzenia.

Gość gośćstokro29
A probowalas leczenia u roznych ginekologow?? Bo czasem trzeba sie nachodzic, zeby znalezc specjaliste, ktory potrafi opracowac skuteczny plan. Jak chcesz to podpytaj ginekologa na edoktor24.pl, moze juz leczyl pacjentke z podobnym problemem i bedzie w stanie ci pomóc. Trzymam kciuki, mam nadzieje ze uda ci sie zajsc w ciaze :)