Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZy jest sens żeby niski facet dbał o siebie?

Polecane posty

Gość gość

Nie mówię o higienie osobistej bo to jest dla mnie oczywiste i niezbędne ale o treningu, rzeźbieniu sylwetki, zwiększaniu masy mięśniowej, zdrowym odżywianiu itp. Pytam zupełnie poważnie bo jak patrzę na to co się dzieje, Polki tak sfiksowały na punkcie wzrostu że każdego faceta poniżej 180 cm odrzucają na wstępie, ewentualnie takiemu 178 cm mogą dać szansę z niedosytem, a za takim 185 cm i więcej to same lecą bo "wysoki i przystojny". No i chodzi mi o to że co mi po męczeniu się na siłowni, traceniu czasu i płaceniu prawie 100 zł co miesiąc skoro nawet z super sylwetką (na co mam wpływ) nie poderwę żadnej dziewczyny z powodu wzrostu (na który nie mam wpływu). Uprzedzam pytanie, mam 169/170 cm.

Gość gość
wzrost debilu to ostatnia rzecz na którą sie patrzy dałnie

Gość gość
Jest sens :)

Gość gość
Mam 170 i mega powodzenie, bo wygladam lepiej niz 99% polskich kolesi z gęby.

Gość gość
A mi się odmieniło jak miałam 17-25 lat to tylko szerokie bary i co najmniej 180 cm a obecnie szaleję za średniego wzrostu (poniżej 180cm ) szczupłym facetem i strasznie mnie ten mężczyzna podnieca :P

Gość gość
Mnie moze bys sie spodobal. Lubie niskich 170 :)

Gość gość
21:19 a kiedy ostatni raz DOWNIE widziałeś/widziałaś faceta 170 cm albo niewiele wyższego z dziewczyną? I nie mam na myśli koleżanki, kuzynki, tylko dziewczynę w związku? No właśnie, nie ma praktycznie takich par. 21:26 ty masz taką gębę naprawdę na poważnie czy to zdjęcie jest przerobione? Bo jak naprawdę to z takim ryjem nawet wzrost nie pomoże.

CZy jest sens żeby niski facet dbał o siebie? x Z takim podejściem, jak Twoje, Autorze, to faktycznie, nie ma najmniejszego sensu...

Gość gość
Kreci mnie taki jeden niski mezczyzna. Ma piekne oczy, usmiech, w ogole jest bardzo apetyczny.

Gość gość
Karzełek

Gość gość
21:36 Ile ma wzrostu

Gość gość
Z 165 cm? Ma czesto blyszczace oczy, przepiekny usmiech, masywny jest, pieknie pachnie i w ogole jest bardzo sexy. A do tego ma taka osobowosc ze po chwili jak z nim przebywam krew uderza mi do glowy. Nikt tak na mnie nie dzialal.

Gość gość
21:40 za to ty jesteś karzełek intelektualny, to ja już wolę być niski niż taki głupi. Przedmówczyni która interesuje się facetem 165 cm :) o ile to nie prowo... Takiego masz akurat w swoim otoczeniu, jakby Cię na randkę zaprosił taki 17 cm wyższy to tego 165 już byś odstawiła.

Gość gość
Mam chlopaka 195 cm. Ale dlatego bo ten niski nie wierzy w siebie i kazal mi sobie znalezc innego bo mowil ze i tak bym go zostawila. Wolalabym tego 165 cm bo kreci mnie.

Gość gość
21:54 no, czyli potwierdza się to co piszę. On też jest niski i widzi jaka jest sytuacja i nawet sobie nie zawraca głowy dziewczyną która cudem się nim zainteresowała.

Gość gość
No a szkoda by przydalby mi sie taki mąż ale skoro nie chce bo sie boi to nie mam wyboru. Musze byc z kim innym

Gość gość
169 cm to nie facet :O

Gość gość
22:10 kolejny przykład potwierdzający moją tezę. Nieważne jaki facet jest, liczy się tylko wzrost. Kolejna sfiksowana baba, ale taka jest prawie każda w tym kraju.

Gość gość
Co ma do tego wzrost? :o po prostu albo ktos sie podoba albo nie. Mi sie on podoba nie wiem dlaczego. Ma to cos co mnie ciagnie do niego i jego do mnie.

Gość gość
22:16 tu autor ponownie. Ok, Ty jesteś niesamowitym ewenementem że podoba Ci się facet 165 cm i oby więcej takich tolerancyjnych kobiet ale ponad 90% nie zaakceptuje niskiego faceta. Dla niektórych niski jest poniżej 176, dla innych poniżej 180, dla bardziej wybrednych poniżej 183, ale taki około 170 cm potrzebuje cudu żeby mieć dziewczynę.

Gość gość
Na twoim miejscu to zadbałabym o poczucie własnej wartości. Bo masz niewielkie.

Gość gość
Po prostu On mi sie podoba. Nie pisz ze 165 czy 156. Tylko po prostu podoba mi sie ten mezczyzna. I jest dla mnie mega sexy.

Gość gość
22:32 a jak mam mieć wielkie skoro wciąż jestem odrzucany przez niski wzrost? Gdybym miał 12 cm więcej to już miałbym co najmniej kilka związków a może nie kilka a jedną dziewczynę, która byłaby już moją partnerką. Niski wzrost u faceta determinuje całe życie, osobowość, poczucie wartości, to wszystko bez znaczenia przy szukaniu dziewczyny bo one wszystkie wymagają wysokiego wzrostu.

Gość gość
Nie zgodzę się z Tobą. Moze to nie wzrost j odrzuca ale twoje zachowanie.

Gość gość
Po prostu nie umiesz sie przypucowac do tej dziewczyny kwiaty slodycze komplementy usmiech odwozenie zawozenie uczuciowosc przytulanie smyranie po dloni calusy i dziewczyna Twoja. Ale jak ktos jest niemily i nie chce bo sie boi to nie da sie tak zdobyc dziewczyny.

Gość gość
Marna prowokacja, ale pelikany nadal lykaja

Gość gość
Ja mam 187 a powodzenie ZEROWE! a wszystko niby ze mną ok, co ciekawe moi mniejsi koledzy wyrywają laski jak leci...

Gość gość
ja tez jestem 163cm facetem i taki wzrost jest przewalony bo kazdy od poczatku zycia ma cie za cel atakow