Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam. Rok i 4 miesiące temu urodziłam synka. 03.06 dostałam pierwszej miesiączki po porodzie. Oprócz placzliwego nastroju żadnych dolegliwości. Bardzo skąpo i krótko. W piątek zaczął mi się drugi okres. Jakiś czas przed byłam bardzo nerwowa. Dwa dni przed miałam objawy jak na początku ciąży, osłabienie, mdłości na zapachy, lekkie kłucie po lewej stronie podbrzusza. Chwilę przed okresem skurcze jak porodowe krzyżowe tylko słabsze. Czuję się fatalnie. Ból krzyża, nóg, brak apetytu, mdłości, kolatanie serca, uderzenia gorąca, brak sił. Czuję się jak przy grypie plus trochę jak na początku ciąży. Robiłam test dzień przed okresem i wyszedł negatywny. Dodam że nadal karmię piersią i podczas porodu pękła mi szyjka. Czy któraś mama miała podobny problem?

Gość gość
Powtórz test.

Gość gość
No a wspolzylas bez zabezpieczenia? Byłaś u giną? Idź koniecznie

Gość gość
A to normalne, ze tak długo po porodzie nie miałaś miesiączki? Co mowil Lekarz w czasie wizyt, bo chyba byłaś w czasie tego roku i 4 mcy u ginekolga?

Gość gość
Nie współżylam bez zabezpieczenia. U lekarza byłam na wizycie kontrolnej po porodzie. Już dawno planowałam się wybrać ale nie dotarłam. Dopiero od tego okresu tak się czuję więc jeszcze nie konsultowalam tego z lekarzem. Można nie dostać miesiączki przez cały okres KP i to jest normalne. Ja jeszcze karmię. Przepraszam za haos w mojej wypowiedzi. Wiem że ginekolog koniecznie ale chciałam zapytać czy ktoś miał podobny problem. Może dowiem się co może mieć na to wpływ i na co zwrócić uwagę