Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolezanka z pracy

Polecane posty

Gość gość

Hej chciałbym się poradzić otóż od dwóch miesięcy pracoje w nowej restauracji na kuchni , pracuje tam taka kelnerka oczywiście śliczna i nie pomyślał bym ze teraz mamy taki kontakt , problem w tym ze ma chłopaka mieszkają razem i wgl , wszytko zrozumiałe tylko ze nasze rozmowy zaczęły być bardziej w formie flirtu , mamy kontakt dotykowy tzn takie delikatne przytulenie się ocieranie nic szczególnego ale kiedy rozmawiamy to widzę ze ciągnie ja coś do mnie z początku myślałem ze robi tak dla śmiechu lecz z czasem stalo się to dla mnie bardziej oczywiste , dodatkowy problem ze ma 24lata a ja 19

Gość gość
Taaa, już widzę jak na ciebie leci. Flirt i te ocieranie...O jaaa! Wara od zajętych dziewcząt bo tobie tylko się wydaje że coś ją ciągnie. jej nic nie ciągnie, tylko ciebie ciągnie.... siusiak, i tylko TO jest na rzeczy .

Gość gość
Wybadaj jak jak się miedzy nimi uklada, jakie mają plany czy to poważny związek, i traktuj to z przymrużeniem oka

Gość gość
Tak oczywiście wszystko jest pod kontrola , z tego co udało mi się usłyszeć to z chłopakiem słabiej jej się układa nie znam szczegółów raczej unikam kontaktów o jej chlopaku

Gość gość
Ps. Nie ciągnie mnie siusiak do niej nie pisze z problemem poderwania dziewczyny bo niemam z tym problemu gdy jest moja rowiesniczka tylko tu jest inaczej , dotego pisze z zapytaniem do osób ktore maja jakas wiedzę na ten temat a nie wymyślają jakieś podteksty..

Gość gość
Zakomunikuj Jej ze nie jesteś zabawka.... Albo traktuje Ciebie poważnie albo masz Ją w poważaniu

Gość gość
Nie czuje się jak zabawka , narazie fajnie to wygląda rozumiem to ze odrazu nie moze zerwać z chlopakiem

Gość gość
i czekać na nią jak długo jesteś w stanie? Nie wiem jak Ty, ale ja bym się konkretnie określił.

Gość gość
Nikt nie powiedzial ze czekam ,korzystam z życia normalnie z nią głównie w pracy chociaż a ostatnio również piszemy na fb , wczoraj naprzyklad odwozila mnie po pracy do domu oczywiście swobotna gatka nic się nie wydazylo ,nie naciskam na nia bo rozumiem jej sytuację lecz wiem ze nie traktuje mnie jak zwykłego kolegę z pracy. Dużo rozmawiamy o tematach prywatnych z wzajemnym zaufaniem

Gość gość
Hmm ktoś jeszcze coś ma do powiedzenia na ten temat ?

Gość gość
Ciekawy tamat

Gość gość
dojrzały chłopak, który pisze "siusiak":D

Gość gość
Siusiak było odpowiedzią na powyższy komentarz także nie rozumiem o co ci chodzi