Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne matki

Polecane posty

Gość gość

Szukałem kiedyś partnerki, spotykałem się z kilkoma samotnymi matkami, z jednymi bliższa znajomość z innymi tylko znajomość. Mam je w znajomych na FB, i zauważyłem że normą jest że jak tylko taka znajdzie faceta na stałe zaraz zachodzi w ciążę!!! Czy one nie uczą się na własnych błędach? Już raz zostały same, a tu facet poznany 3 miesiące temu i ciąża! Z 6 znajomych wszystkie zaszły w ciążę w ciągu pół roku od rozpoczęcia związku. Tak jesteście zdesperowane by zatrzymać faceta?

Gość gość
Nie ważne że już 2 dzieci jest trzeba zrobić 3 jak się już ktoś trafił. Każdy puka i znika więc 3 miesiące dla was to długi związek...

Gość gość
Paranoja, a znam takie które któryś raz próbowały złapać faceta, efekt 4 dzieci każde z innym.

Gość gość
Powinno się obciąć socjal jeśli rodzi kolejne dziecko pobierając świadczenia na wcześniejsze, bo to wyłudzenie i życie na koszt panstwa

Gość gość
Mam kilka koleżanek po rozwodzie, zauważyłam że po kilkutygodniowym płaczu po odejściu męża czy też partnera na siłę szukają faceta, dziecko ma później kilku wujków a one jak już złapią faceta to zawsze jest to dla nich potencjalny kandydat na ojca a jak nie chce dziecka to jest chamem, debilem itp... później kolejny i kolejny...i te telefony oraz żale "no powiedz dlaczego ja mam w życiu takiego pecha?"

Gość gość
Do tego biorą kredyty i chwilówki, oczywiście komornik nic nie ściągnie bo świadczeń z miodu nie może, banki rekompensują sobie straty na innych klientach

Gość gość
Same sobie tego pecha stwarzają, zamiast poznać jednego faceta, poczekać na deklaracje, starać się i po czasie stworzyć związek one wskakują do wyra każdemu w nadziei że z nią zostanie, jak juz zaliczą kilku to nawet jak trafia na tego odpowiedniego to jak się dowie ilu miała to ucieczka

Gość gość
Ale one właśnie są takimi bluszczami, jak już znajdą faceta, to się go uczepią, gotują, starają za bardzo, a faceci muszą mieć oddech, na początku to on ma się starać!

Gość gość
Starają się do momentu jak go nie złapią a potem olewka i imprezy z koleżankami

Gość gość
12:34 tak to można powiedzieć o każdej kobiecie! Nawiasem mówiąc, pracuje z samymi kobietami i nie zauważyłam żeby któraś tak robiła, wręcz odwrotnie wchodzą w doope swoim facetom aż miło :-P