Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie po związku.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Moi drodzy właśnie zakończył się mój związek. Mam 30 lat. I powiem szczerze ciężko przyzwyczaić się do szarej rzeczywistości bycia samemu. Na ten moment nie widzę w sobie motywacji. Większość moich znajomych jest w poważnych związkach lub część to ostrzy imprezowicze. Przeraża mnie rzeczywistość bycia samemu oraz to że będę musiał do niej wrócić.To czy kogoś sobie jeszcze znajdę. Czy byliście w podobnej sytuacji ? Jak sobie z tym poradziliście.

Gość gość
jestem w takiej sytuacji, popadłem w alkoholizm

Gość gość
Ja byłam, znajomi się zaręczali albo zachodzili w ciążę, a ja odeszłam od byłego z którym nie wyobrażałam sobie dalszego życia. Bałam się też że już nikogo więcej nie znajdę. Od tamtego minęły trzy lata faktycznie nikogo nie znalazłam, ale i tak jestem o wiele szczęśliwsza niż kiedy byłam z nim.

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893