Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość androidalna

Ortodonta w Łodzi

Polecane posty

Gość androidalna

Hej! Pomocy! Szukam dobrego Ortodonty w Łodzi, interesują mnie nie tylko opinie, ale też informacje na temat kosztów konsultacji, wizyt kontrolnych itp. Rozważałam dr. Defińską-Kaniorską, ale chcą 350zł za konsultację (!) i spotkałam się z opiniami, że kiedyś tam było super, a teraz cholernie drogo i nic więcej. Nie mogę się też dodzwonić do Ortoprotex, dr Ślusiewicz, może macie jakieś informacje odnośnie cen i wrażeń? Z moich "top 3" jest jeszcze Orto-Vis, ale o tym wiem tylko ze strony znanylekarz.pl Generalnie potrzebuję aparatu stałego. Jestem zestresowana, zagubiona i przyjmę wszystkie porady odnośnie gabinetu, jakie macie! Zdaję sobie sprawę, że czasem wysoka cena idzie w parze z jakością usług i na trochę mogę sobie pozwolić, ale nie chcę przepłacać. Bo podobno można za wizyty kontrolne, co miesiąc, płacić i 200 zł? To prawda?! Szukałam postów tego typu w internecie, ale większość jest już stara, a w ciągu kilku lat ceny i opinie mogły się zmienić. Także oto jestem. Mam nadzieję, że jakaś dobra dusza będzie umiała mi coś tu poradzić. :)

Może warto wybrac się do innego miasta? Klinika http://smile.expert z Wrocławia - jest niedaleko, mają bgaty zakres usług i dobrych specjalistów. Konslultacje nie są takie drogie, istnieje możliwość korzystania z rat na zabiegi więc to może ułatwić sprawę. Korzystałam już z ich usługi jestem bardzo zadowolona, myślę że warto wybrać się właśnie tam :)

Gość androidalna
Hej! Dzięki za radę, ale wiem, że z aparatem stałym trzeba chodzić na wizyty kontrolne. Jeżdżenie do Wrocławia co miesiąc to dla mnie trochę zbyt szalony pomysł. ;)