Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowotwór trzustki

Polecane posty

Gość gość

Witam. Niestety, jestem zdruzgotana diagnozą. Dwa miesiące temu dowiedziałam się że mam to świństwo. Czekam na chemię. Może jest ktoś kto zna kogoś kto żyje z tym rakiem. Jak to znosi? Może ktoś coś optymistycznego mi napisze.

Gość gość
a jakie mialas objawy? a moze nie mialas w ogole ze nagle sie dowiedzialas? bedzie dobrze, swoja droga polecalabym poczytac o tym jak wielki wplyw ma odpowiednia dieta i suplementacja przy leczeniu

Gość gość
Pierwszy objaw to była żółtaczka, ciemny mocz, i swędzenie dłoni. Taka błachostka, a jednak.

Gość gość
na fb jest grupa NOWOTWORY czy jakos tak, wiele osob pisze swoje przezycia i opisuje co im pomoglo, jaka dieta itp

Gość gość
15:52 a co to za dziwne objawy ciemny mocz i swędzenie dłoni ? ?

Gość gość
Wiem że trudno uwierzyć ale to prawda. Dopiero później w szpitalu zrobiono badania które potwierdziły tą chorobę. Zachorowałam 2 maja tego roku a już zdiagnozowano przerzuty do płuc. Jakaś masakra, bo ja dość dbałam o siebie. Mam 55 lat i nie chcę umierać. Lekarz dał mi do zrozumienia czy warto bawić się w chemię? Boże tyle planów miałam jeszcze.

Gość gość
16:41 Swiad może być jednym z objawów raka. Zoltaczka przy trzustce potrafi dosłownie z dnia na dzień wylezc i świadczy już niestety o dużym zaawansowaniu.

Gość gość
Pomysl o nawroceniu i nie lam sie , tam jest lepiej. Moja mam tez zmarla mlodo a z zycia nic nie miala tylko harowa. Nigdy na wycieczce zagranicznej nie byla. Oczywiscie walczo zycie ale pamietaj ze tu sie wszystko nie konczy.