Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż nieudacznik

Polecane posty

Gość gość
18:25 no pewnie, bo ona dzieci to tylko jemu bedzie rodzic, A SOBIE NIE BEDZIE?! W******ja mnie takie ksiezniczki zakompleksione, ktore za kazdym razem chca sie pochwalic przed falszywymi "kolezaneczkami"... "a moj maz jest lepszy niz twoj, a wybral mnie lepszy od twojego, bo jestem lepsza od ciebie"... P*****lniete w leb istoty z cyckami... :O

Gość gość
To ile on zarabia, że uważasz, że jest nieudacznikiem?

Gość gość
Nie ma co porownywac z ludzimi z zewnatrz. Gwarantuje Ci , ze wielu idzie w zyciu po bandzie - w momence jak jest dobra praca to pojawia sie mieszkanie, auta i fajne zycie- wszytsko delikatnie ponad stan i przy finansowaniu banku. Zycie bywa przewrotne i zaskakujace-w jednym dniu zarobki nam spadaja(powodow moze byc tysiace) i upadek jest bolesny. Juz nie mamy tych pieknych przedmiotow a mamy tylko dlugi. Kiedys dosadnie sie o tym przekonanalem i od tej pory mialem reke na pulsie i wiedzialem , ze co jest dzisija niekoniecznie bedzie jutro.W zyciu przyszla powtorka - brak dochodow przez okolo rok-z tym ,ze prowadzac dzialalnosc z tym sie trzeba liczyc i ja sie z tym liczylem i bylem na to gotowy. Oczywiscie z zewnatrz nikt tego nie widzi bo ludzie oceniaja powierzchownie przez pryzmat domu czy samochodu. Tak wiec daj mezowi czas i przede wszytskim nie porownoj go z kims innym

Gość gość
gość 2018.07.26 A on na siebie nie zarabia tylko na nią? Sam nie zre, tylko ona? On nie mieszka w domu i go kie zużywa tylko ona? Kurwa dla siebie kasy nie zarabia tylko an jej zachcianki? P********e bezmozgie (o przepraszam, mózg masz w k*****e) istoty bez logiczego myślania

Gość gość
gość 2018.07.26 z tą różnicą k*****e ze ona może meic dzieci bez tego nieudacznika, on bez niej przy sobie już nie.