Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie doradzcie co mam robic

Polecane posty

Gość gość

Pracuje z pewnym facetem ktory wpadl mi w oko. Od poczatku kiedy go zobaczylam zwrocil moja uwage a od jakis dwoch miesiecy wbilam sobie go do glowy i nie moge przestac o nim myslec. Jesli zamienilam w ogole z nim jakies slowo to tylko na temat pracy. Nie wiem czemu ale wydawalo mi sie ze ja jemu tez sie spodobalam bo mialam wrazenie ze mi sie przyglada, ale czy nie jest tak ze jesli kobieta wpadnie w oko facetowi to on bedzie chcial z nia porozmawiac tylko co jesli inni sa wkolo i beda sluchac nie bedzie go to krepowalo? Nie wiem o nim praktycznie nic, podejrzewam ze jest wolny, ale na 100% nie jestem pewna. Mysle ze takie rozmyslanie o kims kto pewnie nawet nie wie jak mam na imie nie ma absolutnie zadnego sensu. Dlatego prosze was zebyscie napisali dosadnie co o tym myslicie (moze sie otrzasne) a potem jak nie rozmyslac o osobie ktorej pewnie i tak jestesmy obojetni. Wydaje mi sie ze to ze wbilam sobie go do glowy jest spowodowane tym ze baardzo dawno nie bylam w zwiazku i to ze ktos mi sie przyglada jest przezemnie odbierane jako oznaka zainteresowania z tej drugiej strony (wiem ze to chore) Nie wiem jak przestac myslec o nim bo na dluzsza mete to nie ma sensu, bo predzej zwariuje o ile nie juz...

Gość gość
Up

Gość gość
idź do pracy w samych stringach, zwróci na ciebie uwagę :classic_cool:

Gość gość
Jak zalezy ci na pracy to daj sobie spokoj. Narazie sama sie nakrecasz, bo ludzie roznie sie zachowuja i to ze patrzy sie na ciebie nic nie znaczy. Faceci tak maja, lubia flirtowac ot tak, jak ktos powie, ze fajnie wygladasz to tez odrazu myslisz, ze cos od ciebie chce? W pracy plotki sie rozchodza w try miga, pamietaj o tym. A jak ci juz tak strasznie zalezy to poczekaj na rozwoj wydarzen, zaobserwuj czy szuka kontaktu z toba, czy slucha z zainteresowaniem tego co powiesz itp. A narazie wyluzuj.

Gość gość
Nie ale wyobrazam sobie seks z nim. Jara mnie

Gość gość
jak to namysłów to odpuść to damski bokser

Gość gość
ściągnij przy nim majtki niech powącha twoją peezde

Gość gość
Up

Gość gość
Jo