Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co mam zrobić pomocy

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak się to stało ale podoba mi się kolega z dawnych lat można powiedzieć ze razem dorastaliśmy nasze matki znają się od czasów szkoły ale od kad przeprowadziliśmy się cała rodzina do innego kraju kontakt się urwał.. lecz kilka tygodni temu pojechaliśmy na wakacje ( obie nasze rodziny pojechały) spędziłam z nim i jwgo synkiem więcej czasu i po prostu coś do niego poczułam.. nie wiem co robić jak się za to zabrać boje się po prostu ze na mieszam i zrobię coś zle chłopak wychowuje samotnie 3 letniego synka wspaniały chłopiec uroczy i kochany nie chce by to w jakimś stopniu odbiło się na jego dziecku kocham tego małego urwisa wiec jak bym zrobiła coś co by spowodowało smutek na jego małej twarzy to chyba bym sobie coś zrobiła.. Z góry przepraszam za jakieś błędy pisze to na szybko cala w emocjach bo już nie wiem co robić

Gość gość
Jeżeli jest wolny to jaki masz problem? Tu trzeba działać. Wykaż się inicjatywą. Innego wyjścia nie ma. I nie zwlekaj gdyż w każdej chwili może pojawić się inna zainteresowana nim kobieta.