Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanatykśmierci9

Moja kobieta nie dba o siebie.

Polecane posty

Gość gość
To prowo,bo nie wierze,ze sa tacy idioci na swiecie.Taki cudny chlop,a zadaje sie z zapuszczona,tlusta brudaska.

Gość gość
Niekoniecznie to przyniesie skutek. No ja bym powiedziała nie to nie i byl by koniec. Pewnie zmotywiwaloby mnie to do zadania o siebie ale już dla innego faceta ;) Moja rada jak już wcześniej robić swoje, jej nie zmuszać nie wspominać o aktywności fizycznej, zabierać w miejsca publiczne szczególnie na plażę, do kawiarni. Wszędzie tam gdzie są ładne zadbane kobiety :)

Gość gość
Autorze! przyjdz do mnie posprzątać, pozmywać, trzeba zrobić pranie i ogółem potrzebna nam gosposia. Ugotuj coś nam a póżniej może nawet [pozwole Ci zrobić loda mojemu Panu. On lubi takie męskie cipki. Pozdrawiam fit 35

Gość Irenapoznań
o nie jest prowo! sama znam kilka takich par gdzie facet się stara a kobita olewa wszystko. Choć fakt widzę w komentarzach masę troli

Gość Vs
gość dziś Poniżej krytyki... znak czasów, że ludzie piszą coś dla samego pisania, zamiast się chwilę zastanowić, i nadać słowom sens. Fit 35? 35 to wiek?

Gość gość
Autorze trzymam kciuki za was

Gość gość
a ja bym zerwał z grubaską

Gość gość
rozczeniowy milenials z cibie autorze

Gość gość
Autorze, twój temat zrobił furorę :) został nawet przeciw niemu założony odrębny wątek :)

Gość gość
loool przyszłem tu bo myślałem ze op zjechał lochy za ich wygląd a to normalny facet i plus za pasje jak bushcraft. sTARY ŻYCZĘ Ci jak najlepiej

Gość gość
autorze jesteś zerem sprztaj w domu faceciku rączki cie nie zabolą zacznij cos robić i ćwicz a pozniej czepiaj sie nas kobie nie będziemy starac sie dla faceta ktory narzeka ze musi sprztać w domu a do tego sam nie dna o siebie rozumiesz to masakra sami faceci chudzi i w rurkach wez sie do roboty idzi do pracy a nie

Gość Vs
gość dziś cyt. "autorze jesteś zerem sprztaj w domu faceciku rączki cie nie zabolą" X sprząta i wcale na to nie narzeka... (czytaj ze zrozumieniem) X cyt. "zacznij cos robić i ćwicz a pozniej czepiaj sie nas kobie " x Robi - sprząta, gotuje, uprawia sporty, do czego zachęca swoją kobietę (czytaj ze zrozumieniem) x cyt. "nie będziemy starac sie dla faceta ktory narzeka ze musi sprztać w domu a do tego sam nie dna o siebie" x On nie narzka, że musi coś robić, tylko, że robi to sam (czytaj ze zrozumieniem) x cit."rozumiesz to masakra sami faceci chudzi i w rurkach wez sie do roboty idzi do pracy a nie" X Sam przyznał, że jest za chudy, dlatego stara się nabrać masy. Nigdzie nie wspomniał, że lubi chodzić w rurkach, pisał o tym, że pracuje. + ma mnóstwo sportowo-rekreacyjnych pasji, którymi chce zarazić swoją kobietę, a ona to olewa (czytaj ze zrozumieniem) XX Mam nadzieję, że tym podsumowaniem udowodniłem, że albo nie rozumiesz co czytasz, albo zwyczajnie nie czytasz, tylko po samym tytule i kilku wybiórczych fragmentach stawiasz swoją płytką tezę.

Gość gość
też bym popatrzył na zaćmienie ale zapowiadają deszcze na cały wieczór.

U mnie też zapowiadają deszcz i burze :) Tak ma być do 3 sierpnia:) Taką przypuszczalną prognozę widziałam:) Podobno 1.5 godziny ma trwać to zaćmienie I raz na 100 lat się zdarza :classic_cool:

Gość gość
to stąt jest ten koleś? to o nim piszą na drugim poście? beka z ciebie chudzielc lepiej szanuj kobiete którą masz bo żadna cie nie zechce inna. więc sobie uwarzaj frajerska nie męska p**do. post leci na demotywatory bo mam beke z ciebie faceciku sieroto jak smiesz obrażać kobiety?

Gość gość
chuda szmato nie męska jak śmiesz obrażać kobiety? kto Ci pozwolił ją zmuszać do ćwiczeń? jakim prawem? ja bym dała Ci popalić jakbyś oberwał w ryj to zaraz wiedziałbyś gdzie jest Twoje miejsce chamie i prostaku

Gość gość
Kumpele mi pokazały że to Tw,ój post. Nie wiem czy czytałeś post bliżniaczy ale sam widzisz że chudzi faceci ś astrasznie szpetni więc siedz w domu kuro domowa i całuj tą swoją po stopach a nie wybrzydzasz ciesz sie ze masz kobite chamie wam sie facetą w d****h przewraca i wymyślacie sobie a tak btw to chudzielcu zadna cie nie chce

Gość gość
ty kundlu nawet facetem nie jesteś, bo żaden chudzielec nie zasługuje na miano faceta a ty sie biednej dziewczyny czepiasz? zdradzać ją chcesz? z nną? a ta inna to Ciebie chce ofiaro chuda? ponoć jesteś nie robem i w domu nie kiwniesz palcem tak mi koleżanka mówiła na fb, ten post leci na mistrzów niech faceci widzą że są gorsi

Gość gość
Nie mam zamiaru czytać Twoich obleśnych komentarzy ale jak na serio chceszz zdradzić swoją dziewczyne bo przytyła to życzę Ci śmierci chudy faceciku i wiedz ze dla każdej jesteś obrzydliwy

Gość gość
śmieć a nie facet to pisał kobitki taka prawda ale tacy już są Ci mężczyżni

Gość gość
jesteś chudym brzydalem pewnie nawet k****a nie masz a ty narzekasz ze kobieta cI PRZYTYŁA? zabij sie serio ona zasługuje na kogoś lepszego i oby go znalazła

Gość 01010100100101111010
boże ale z ciebie jest wsza a nie facet oby twoja dziewczyna przejżała na oczy i Cie zostawiła

Gość gość
podsumowując jesteś chudą męską psowatą szmatom do podłogi autorze postu. Pytasz się o zdrade nas cz jak twoja kobieta przytyła to możesz? jesteś chory. oby Ci ten twoj mały 17cm k***sek odpadł

Gość gość
xd

Gość gość
a lubisz k***sy chudzielcu?

Gość Eeh

Czytam cały ten wątek bo sam jestem w podobnej sytuacji. 7 lat po ślubie znamy od 12 mieszkamy razem, od 2 lat mamy dziecko. Jest coraz gorzej... ale ja już się poddałem. Pracuje zdalnie z domu, zarabiam ładnie, zajmuje się domem bo na załatwienie pracy potrzebuje 2/3h dziennie, z reguły ogarniam to jak syn ma drzemkę, sprzątam, robię zakupy,gotuje w domu zawsze jest schludnie, syn jest zadbany zdrowo się odżywiamy, żona pracuje od do 17 ja przed jej wyjęciem do pracy wstaje o 5 i do 8 jestem na siłowni codziennie, może boskim Adonisem nie jestem ale jakąś sprawność jest. Żona natomiast je co ugotuje czyli zdrowo ale dojada na okradło czipsy, batoniki i zapija colą, ruchu ma tyle co 1km piechotą do pracy i z pracy, więc wiadomo jak to się kończy, ubiera się głównie w stary zaplamione podarty dres albo po pracy zakłada piżamę (worek z dziura na głowę ) do pracy też chodzi głównie w bluzach i długich swetrach, myć się myje ale z goleniem się bywa różnią raz w miesiącu jak ogoli nogi to jest dobrze ...

Seks.. a co to ? Ma 30lat i ledwo chodzi, wyciągając ja z domu gdziekolwiek graniczy z cudem ale jakiś czas temu koleżanka namówiła ja na spacer z dziećmi, przeszliśmy w ciągu 2h 5km baaardzo spacerowym tempem po czym miała takie zakwasy i tak ja połamało w kolanach i krzyżu że przez tydzień nie była wstanie się ruszyć.

Jeszcze z rok temu proponowałem że może będziemy razem spacerować albo coś razem robić, proponowałem odświeżenie garderoby, czy sugerowałem że posiadanie dluzszych włosów na nagoach od męża nie jest powodem do chluby. Kiedyś próbowałem inicjować seks skończyło się kłótnią że mi tylko jedno w głowie. 

Odnoszę wrażenie z z takimi kobietami nic się nie zrobi może być tylko gorzej, kwestia czy się kocha tą osobę i jest się wstanie pogodzić z tym co się z nią dzieje, ja akceptuje stan rzeczy, realizuje się w innych dziedzinach staram się poświęcić max czasu dziecku, a to co zostaje to poświęcam sobie ... Żona jest "potykaczem" w domu. No coś smutne ale takie życie sama tego chce sama tak chciała. 

Wszystkie panie które się tak w...iają i wyzywają są pewnie dokładnie takimi paniami jak np moja żona.