Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grzechy polskich facetow

Polecane posty

Gość gość

Jakie maja grzechy czego nie lubicie w nich

Gość gość
lysieja

Gość gość
grube brzuchy mają, leniwi i myślą że niewiadomo kim są, brak kultury osobistej

Gość gość
Pochwalcie sie na jakich lecicie !

Gość gość
Myslenie, ze miejsce kobiety jest w kuchni, ogolnie sprzataczka, praczka, kucharka, niania i w tych dziedzinach oni palcem nie kiwna. Oczywiscie rownoczesnie kobieta ma pracowac na etacie.

Gość gość
Zabawny temat, bo pewnie piszą tu same idealne, wręcz krystaliczne kobiety nie mające sobie nic do zarzucenia, a jak jest jakiś zgrzyt w związku to obwiniają wyłącznie faceta na siebie nie patrząc.

Gość gość
To wymien grzechy polskich kobiet i ci ulzy

Gość gość
Nie wymienię, bo nie jestem od tego żeby kogokolwiek krytykować. Tak robią nastolatki w gimnazjum, a nie dorosłe kobiety.

Gość gość
gość dziś Daj spokoj sfrustrowanym kobietom. Idiotki wybraly badboyow czy jakis durni teraz musza z siebie wyrzucic zolc. Na lepszych mezczyzn niz tych ktorych samodzielnie wybraly wybraly nie zasluguja zreszta.

Gość gość
Ha

Gość gość
Tak, bylam kiedys z badboyem, bo myslalam jak piszesz-ze na nikogo lepszego nie zasluguje. Juz wyciagnelam wnioski. Zadowolony, ze Twoja teza choc w 1 przypadku sie potwierdzila?

Gość gość
- chamstwo - wulgarnosc - lenistwo - cynizm - agresja - pazernosc - nicnierobstwo - rozszczeniowosc - niedojrzalosc - brak odpowiedzialnosci - pasozytnictwo - wygodnictwo - oszukiwanie - klamanie - ciagle narzekanie - brak kultury osobistej - brak higieny - nieuzytecznosc - nalogi - chciwosc - brak tolerancji - brak empatii - glupota - prostactwo - buractwo - pyskatosc - idealizowanie siebie - wygorowane wymagania - nie dawanie nic od siebie - niechec do pracy - niechec pomagania innym - wygodnictwo - nie dbanie o swoj wizerunek - brak szacunku do kobiet

Gość gość
jedynym grzechem polskich facetuw jest to ze sa zbyt mili

Gość gość
Ciekawe że osobnicy posiadający większość (lub wszystkie) cech wymienionych przez panią z mają największe powodzenie wśród polskich "dam". Takich pragniecie to reszta dostosowuje się do kanonu kobiecych pragnień. Wiem wiem zaraz zaczniecie protestować ale każdy wie że co innego mówicie co innego wybieracie. Wiecie jaki jest najlepszy przepis na bycie prawiczkiem lub wiecznie zlewanym przez kobiety?Bycie dobrym.Typu:dzień dobry, do widzenia, przepraszam, czy pani pomóc, przytrzymać drzwi itp. itd.Od razu jesteś klasyfikowany jako frajer a nie samiec do zaliczenia/partner/ktoś fajny/wartościowy/fajny człowiek.Promujecie patologię drogie kobiety, dajecie za to premię w postaci kontaktów z wami.Czy to w postaci rozmowy, randki czy potem seksu bądź związku.Pretensje zatem tylko do siebie. Nie ma wartościowych (prawie nie ma/ są na wyginięciu) mężczyzn bo nie ma na nich zapotrzebowania. Skoro jakiś asortyment nie jest wybierany przez klientów(tu kobiety) to znaczy że nie ma na niego zapotrzebowania.Druga sprawa że wartościowych kobiet to już w ogóle nie ma. Wyginęły jak mamuty.

Gość gość
naiwni

Gość gość
Prędzej mamuta spotkasz dziś lub znajdziesz kwiat paproci jak normalną kobietę która chce mężczyznę partnera a nie frajera do sponsoringu.

Gość gość
21:31 Nie rozwodź się tyle bo sposób na "bycie prawiczkiem i bycie zlewanym przez kobiety" to wzrost poniżej 182 cm. To wystarczy.

Gość gość
Największym grzechem polskich facetów jest to, że nie trzymają bab krótko za mordy.

Gość Zdradzona xxxzx
Moi drodzy panowie. Przed paroma chwilami pisałam w innym tego forum. Tu jest link https://f.kafeteria.pl/temat/f8/jestem-prostytutka-p_7253394/2 Mam problem...też tam jest opisany, co tez mi drogie Panie odpisała: Jestem pro Odpowiedziałabym, że nie wiem, czy on akuat był, ale jest to bez znaczenia, bo jeśli pani znalazła u partnera jakikolwiek kontakt do prostytutek, to nawet jesli jeszcze się nie wybrał to zdradę masz jak w banku. Więc nie masz się co łudzić. Zresztą męzczyzn, którzy nie zradzają to jest dosłownie promil. Oczywiscie żadą sztuka jest dochowanie wierności rok-dwa czy 3 lata, acz niektórzy są i tacy co od samego początku równolegle korzystają i ze swojej kobiety i cały czas z prostytutek. Kobiety mają bardzo błędne wyobrażenie ,ze usługi seksualne to jest jakiś świat -zaświat, że chodzą na d***** typy spod ciemnej gwaizdy, kryminał, totlni nieuacznicy...nie dorgie panie, to wasi partnerzy i mężowie są w większości naszymi klientami, wychuchani , wycackani przez swoje partnerki..Fakt, ze męzczyzni CI jak trusie siedzą wieczorami w domu i tylko praca- dom to nie znaczy ,ze ich u nas nie mausmiech.gif Największy obrót jest w godzinach pracy- wychodzą z firm, na lancze albo muszą zrobic szybkie zakupy po robocie ..oczyiwscie jest to czas kiedy "spuszczają z krzyża" u nas. Taka jest rzeczywistość

Gość Zdradzona xxxzx
Gratuluję Panowie*** A kobiety to takie złe i niedobre.... Tchórze i egoisci...szympansy bez wyższych uczuć z moim na czele!

Gość Zdradzona xxxzx
21:31 gość napisał Gdy spada popyt to i podaż maleje. Gdy nie ma odbiorców popyt spada.... Ile jest stron i prostyturek ....na ul w Internecie wejdźcie na sama chociażby rokse....inne str np kobieta-prostytutka 2679 wejść. Facet ktory się sprzedaje 16 Gdzie są fajni i normalni faceci....lojalni i kochający???? NAJBARDZIEJ TO MNIE "FRUSTRUJE" brak lojalnosci i ich kur***ienie się

Gość gość
Och

Gość gość
Kolejny zlot frustratek.

Gość gość
NAJBARDZIEJ TO MNIE "FRUSTRUJE" brak lojalnosci i ich kur***ienie się nieee kobiety się wcale nie K'''

Gość gość
debile

Gość gość
Największym grzechem polskich facetów jest zadawanie się z polskimi kretynkami.

Gość gość
nie ma normalnych mezczyzn w Polsce, sami kretyni

Gość gość
gość 2018.07.27 faceci nie chca porzadnych kobiet, facetow interesuja tylko imprezowe dziunie robiace dobrze loda, na takie jest ogromne zapotrzebowanie

Gość marawstala
Pijaństwo i mizoginizm : )

Gość gość
Polscy faceci to krypto-pedały. Za granicą mężczyźni nie mają takich ciepłych kontaktów z kolegami. Wolą spędzać czas z dziewczynami. PS: Już wiadomo dlaczego polaczki uwielbiają anal.