Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staranie sie

Polecane posty

Gość gość

Witam miałam dziś robić test ale powstrzymam się do jutra nie wiem czy to ciąża czy chociaż trochę się boje wolałabym żeby się okazały że jestem w ciąży bo chcem dzidziusia ale z tymi moimi hormonami nie wiadomo bo mam niedoczynność tarczycy. Jak pisałam wcześniej to okres miałam 27.06 tral 4dni i później dostałam 13.07 ale to bardziej wyglądało na plamienie bo wystarczyła tylko wkładka . A prawidłowy okres powinnam dostać 25.07 . A wcześniej mi się tak nie zdazylo a dziś już od rana plecy mocno mnie bolą . Pomóżcie

Gość gość
Zrób test a nie dupę zawracasz. W czym ci mamy pomoc?

Gość gość
Jak nie masz ochoty to się nie wypowiadaj poproszę tylko o radę i czy której się tak przytrafiło.

Gość gość
Weź się ogarnij trochę co? Po prostu chcem się zapytać czy któraś tak miałam ogolnie

Gość gość
Chcem? Chyba chcę Nie nikt nie miał tak zrytego beretu i dodatkowo dysortografii az w takim stopniu

Gość gość
Wal się idiotko

Gość gość
Daj sobie na luz po co wg. Się wypowiadasz nikt cię do tego nie zmusza więc spadaj

Gość gość
Zrob test i nie zaśmiecaj forum. Moze jesteś w ciazy a moze nie. A badasz sobie tsh i ft4 regularnie?

Gość gość
Tak badam i jest teraz w normie

Gość gość
Nie słuchaj trolla bo nic z tego nie wyniesiesz a tylko się zdenerwujesz. Ja nie byłam w takiej sytuacji jak ty. U mnie wyglądało to tak: ostatnia miesiączka 26.01 a 9 marca od rana zaczęło mnie strasznie modlić i wtedy zorientowałam się, że jakoś dawno nie miałam okresu. Zrobiłam test i wyszedł pozytywny, w poniedziałek powtórzyłam i też piękne dwie kreski a 21 marca już widzieliśmy bijące serduszko. Też mam niedoczynność tarczycy i nieregularne miesiączki a do tego staraliśmy się od roku więc był niemały szok :) nie stresuj się i zrób test a wszystko się wyjaśni :)

Gość gość
Miało być: strasznie mdlić a nie modlić oczywiście :) autokorekta w moim tel jest cudowna :P

Gość gość
Tak poczekam do jutra i będę pewniejsza i dziękuję ci bardzo . Właściwie ta niedoczynność tarczycy przez nią wszystko mi się tak pomieszało ale możliwe że się udało jutro dam odpowiedz

Gość gość
Ja też myślałam, że z niedoczynnością nie znajdę i jeszcze te nieregularne miesiączki ale jak widać leki pomogły. Brałam eutyrox 25mg raz dziennie przez rok i wszystko się ładnie unormowało. A co do twojej sytuacji, wydaje mi się że możesz być w ciąży a plamienia z 13.07 było plamieniem implantacyjnym. Ja robiłam test popołudniu i wyszedł pozytywny, nie chciało mi się czekać do rana i drugi test też robiłam w południe gdy zobaczyłam kolejkę do lablatorium :P (chciałam zrobić betę dla potwierdzenia ale 30 osób przedemna mnie zniechęciło)

Gość gość
I tak to nie ciąża idź leczyć głowę

Gość gość
Ja też biorę euthyrox 150 i bo miałam wysokie no zobaczymy może się udało i będę w ciąży. Jutro napewno napiszę . A jednak i z niedoczynnościa tarczycy też się udaje zajść w ciążę jak na twoim przykładzie widac

Gość gość
Jednak test zrobiłam i wyszedł negatywny

Gość gość
Już dawno mówiłam ze masz urojenia