Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicu

Gośćagatka pisze że ma ponad 20 lat a ma figurę małej dziewczynki

Polecane posty

Gość Bicu
i to znaczy że łowca pedofilii grasuje po tym forum. :P uważajcie na siebie zboczeńcy 🖐️

Gość gość
Pisała że jej chłopak ma k****a 21 cm a bioderka słabo wyrobione więc słabo bolcowana i piersątka też słabo wymasowane

Taka mam budowę i wyrobiłam resztę ćwiczeniami . Nie podobają ni się właśnie szerokie biodra .

Gość gość
Agatka za to jest ciasna, bo sama pisała.

Gość gość
Właśnie że pisała że jej chłopak ma rozwalił

Gość gość
ona ma jak w studni, tylko tam echo dudni. We łbie też wiatr wieje .Zaraz napisze tępe k***iszcze, że jej zazdrościmy. Niczego ci lambadziaro nie zazdrościmy, bo sama mam rozmiar s/xs ,zależy od firmy. A ryja masz tak szpetnego, że nie dorastasz do lasek w Pl.

W takim razie p*****l się gość i ja ciebie p*****le po Huj wypisujesz w necie ze ktoś ma szpetnego ryja debilu mam w d***e ciebie

Gość gość
Ooo,uderz w stół a nożyce się odezwą. Czemu wy nie pogonicie tego smarka?, odpisujecie tępej małolacie, a ta się jara że mało duposcisku nie dostanie. Wstydzilibyscie się, nie dość że, płaski niedorostek, to jeszcze głupia jak but.

Gość gość
Agatka to HIM cie hejtuje, bo to jest jedyny język jakiego ona używa, język nienawiści. Jest zazdrosna o ciebie.

Gość gość
Napisz Aga jakie masz wymiary

Gość gość
Bardzo mi zależy na twojej opinii Agatko też mam penisa 20 i nie wiem czy może się podobać pisze powaznie

Gość gość
ja taką figure miałam w wieku 30 lat,nie wiem co w tym dziwnego,gdzieś na wsi mieszkasz ?

Gość gość
Poyepane szczyle! Nie posrajcie się tylko!, Kurfa, jak można się jarac deską z dwoma pokrętłami od starego radia UKF,desperaci którzy na widok cycka leją w majty!,jakby jeden z drugim miał dotknąć kobiety to,nie dość że w majtach mokro to i bez omdlenia pewnie się nie obejdzie. Z czym do ludzi?, ekran komputera i łapa w majtach i to pod strachem żeby matka albo ojciec nie nakryli. Marzenia dobra rzecz, ale nie dla glist.

Gość gość
Tak jestem pewien na 100% że to Him, ty jej jeszcze nieznasz to jest istny potwór, przebiegła żmija i manipulantka, uwaza siebie za ofiare i niewiniatko, a jest to najwieksza hejterka nabtym forum. Ona jest zazdrosna, ze teraz jesteś tu popularna i blyszczysz na tle innych userek pisząc z roznymi facetami. I te obrazliwe posty, choć może nie wszystkie to w części pochodzą od niej.

Gość gość
Ale ja jestem ciekawy jej opinii bo mi imponuje

Gość gość
15:59 uspokój się debilu z tą kobietą, rozważasz forum, będziesz miał zarzuty za stalking i spamowanie poyebie

Gość gość
Him szmato w*********j

Gość gość
gość dziś Dokladnie w*********j p********a szmato z kafe!!!!!! Sąd ci dzieci odbierze przyrzekam ci to!!!!

Gość gość
Ooooo ktoś kto tak żałośnie wyzywa tu ta dziewczynę na chyba kompleksy......

Gość gość
Dobra dupa z Agatki ale bym *****l