Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

wiecie że Racibórz (województwo Ślaskie) chce należeć do woj.Opolskiego?

Polecane posty

Racibórz nie chce być w woj. śląskim? Woli opolskie ... www.dziennikzachodni.pl › Wiadomości › Racibórz 10 sie 2016 - W Śląskiem czy Opolskiem? Jak bumerang powraca debata o tym, czy Racibórz powinien wrócić w granice województwa opolskiego. Racibórz chce do Opolszczyzny? W województwie śląskim nikt się z ... https://www.nowiny.pl/120091-raciborz-chce-do-opolszczyzny-w-wojewodztwie-slas... 11 sie 2016 - W rozmowie z dziennikarzem Radia Opole Piotrem Wójtowiczem przekonywał, że Racibórz „chce i powinien” należeć do województwa ...

Gość gość
wiemy, że jesteś yebnięty czubem schizolem, z którym nikt nie chce mieć nic wspólnego

http://radio.opole.pl/100,165571,raciborz-chce-powrotu-do-wojewodztwa-opolskiego Racibórz chce powrotu do województwa opolskiego? - Potencjał gospodarczy, intelektualny, państwowa wyższa szkoła zawodowa i spółki giełdowe. Takie rzeczy mamy do zaoferowania Opolszczyźnie - tak deklarował w dzisiejszej "Loży Radiowej" Tadeusz Wojnar, były przewodniczący rady miasta Racibórz. Tadeusz Wojnar o tym, że Racibórz chce i powinien wrócić w granice Opolszczyzny, bo tam jest jego miejsce Tadeusz Wojnar o tym, że Racibórz chce i powinien wrócić w granice Opolszczyzny, bo tam jest jego miejsce Wojnar chce bowiem, żeby powiat raciborski został włączony do województwa opolskiego. - Potrzeby są bliżej centrum władzy, a im dalej od niej, to te potrzeby są mniej zauważalne. Jeśli coś

Gość Namysłów woj opolskieeee
W Opolskiem nasza przyszłość? - Nasz Racibórz • Raciborski Portal ... www.naszraciborz.pl/site/art/0-/0-/20689-w-opolskiem-nasza-przyszlosc-.html 26 sty 2012 - Jego zdaniem, w Opolskim głos Raciborza będzie się liczył. - Jak tylko Brzeg wspomni, że chce do Wrocławia, to zaraz w Opolu znajdują się ... Radni chcą drogi, a jak nie - to do opolskiego ... - Nasz Racibórz www.naszraciborz.pl/...-/49763-radni-chca-drogi--a-jak-nie---to-do-opolskiego--prez... 28 kwi 2016 - Zarówno radni powiatu (m.in. Dawid Wacławczyk na ostatniej sesji powiatowej), jak i Michał Fita i Leon Fiołka z rady miasta na sesji miejskiej ...

Gość Namysłów opolszczyznaa
gość dziś wiemy, że jesteś yebnięty czubem schizolem, z którym nikt nie chce mieć nic wspólnego xxx jestem yepniętym schizolem tak? xxx ile powtarzam ILE razy mam ci powtarzać że nie mam schizofrenii nikt mi jej nie stwierdził ile razy mam to powtarzać

Gość gość
jesteś: czubem kretynem idiotą schizolem świrem wariatem niedorozwojem przecież ciebie nawet rodzice najchętniej by z domu wywalili, ojciec już dawno by to zrobił, ale go matka powstrzymuje. na wsi nikt się do ciebie nie odzywa i każdy przechodzi na drugą stronę gościńca jak leziesz

Gość Namysłów Opolszczyznaa
15:45 to wszystko to co napisałeś to stek bzdur bzdura Bzdura Bzdura Bzdura i jeszcze raz bzdura nie jestem ani świrem ani imbecylem ani czubem ani niedorozwojem ile razy mam ci to powtarzać? I nikt mnie z domu nie chce wyrzucić

Gość Namysłów Opolszczyznaa
:D