Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejny weekend spędzi z rodziną a ja z tęsknotą

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem kochanka, do niczego nie doszlo. Tylko do pocalunkow, pewnych wyzwan i propozycji. Dla niego to pewnie byl blad albo skutek alkoholu, a mnie to calkowicie odmienilo. W zasadzie pozytywnie. Jednak juz czekam na poniedziałek.

Gość gość
Lubiłem od zawsze wymyślać i zmyślać takie posty a wiecie dlaczego ??? Robiłem testy i pisałem tu, że wychodziło mi w nich, że jestem socjopatą i typem schizoidalnym. Nie mam empatii, wyrzutów sumienia, bardzo mocno kontroluję emocje nawet jak bardzo się wściekam, nie odczuwam strachu, kalkuluję mocno co mi się opłaci, jestem wyrachowany, zimny, cyniczny, mam wiele twarzy, masek, osobowości. Jednego dnia kobiety wielbię a drugiego nienawidze, nazywam je szmatami, k****ami, d******** itp. Mam duży urok osobisty, manipuluję, kłamię, gram z kobietami w różne gierki, niszczę je psychiczne a potem jestem sam i nieszczęsliwy i wylewam tu swe żale i klnę na kobiety i cały świat. Stwarzam pozory. Jestem czarujący, inteligentny, przystojny i mam urok osobisty i wykorzystuje to zwłaszcza z kobietami, a miałem ich wiele. Wszystkie mnie zostawiały gdy poznawały moje prawdziwe mroczne oblicze. Taka osoba jak ja nie ma kontaktu ze swoimi uczuciami, nie utrzymuje bliskich kontaktów z ludźmi i nie czuje zbytnio takiej potrzeby. Wynik trudnego życia i tzw zimnego chowu.

Gość gość
17:31 w*******llaj

Gość gość
Stłaszne. Prawie jak mister grej.